Skocz do zawartości

Dokonać Zakupu ?

Falke

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Zamierzam Kupic Tułstosze Myśle tylko nad jednym ile kupic

Gatunek : Pinguicula x 'Weser'

I Teraz Kupic

Np 1 Rozmiar XL za 13, 99 zł

I Np 2 Rozmiar XS za 3, 99 Zł

Czy Może

Kupic Kilku Gatunków i Same Malutkie

Jak Wiadomo Z Funduszami Problem :angry:

Pozdrawiam I Prosze o podpowiedź :D

Odnośnik do odpowiedzi

Kupując wiekszy rozmiar roślina ma wieksze szanse, że przeżyje po transporcie. Ja kupuje najmniejsze rozmiary i rosliny zawsze przeżywaja mimo , ze nie za każdym razem docieraja nie wyrwane z podłoża. Do kwitnienia musze czekac około roku.

Decyzja nalezy do ciebie :)

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Witam :D

Nie chce robić oddzielnego wątku dlatego zapytam tutaj jeśli można B)

Chciałbym sie dowiedzieć czy NEPENTI posiada mniejsze rozmiary :

>>> http://www.nepenti.pl/rosliny_zakup-14-41/...icula_Tina.html

Jeśli tak to prosiłbym o podanie wielkośći "obiektu" i ceny. Jesli nie to soffy za OT :P

THX

M-M2

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ale na odpowiedz trzeba chwilke czekać. Z reszta kiedyś napisałem BARDZO wyczerpujacego maila i wieloma konkretnymi pytaniami to dostałem BARDZo wyczerpującą odp. cyt. "wszelkie info o roślinach sa podane na stronie" THX :D

Dtatego chciałem sie zwrucić do Was moze zamawieliście ten gatunek i wiecie :] Ale nic THX za info :D

M-M2

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi sie że skoro nie ma w sklepie to raczej nie mają, ale zapytaj Łukasza najlepiej prywatna wiadomościa. Jęzeli chodzi o tłustosze to one rosna raczej dosyc szybko. Mi przyszły oderwane od podłoża ale ukożeniły sie bardzo łatwo i ładnie rosną :).

Odnośnik do odpowiedzi

THX. Zalezy mi na tym zeby za te 14,99 np.kupić sobie jeśli jest taka opcja 2 mniejsze po nizszej cenie skoro szybko rosna to we właściwych warunkach powinny dorosnąć do takich rozmiarów jak ten za 14,99. Nie ma co gdybać zapytam i bedzie po sprawie :D

THX

M-M2

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.