Falke Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 Witam Zamierzam Kupic Tułstosze Myśle tylko nad jednym ile kupic Gatunek : Pinguicula x 'Weser' I Teraz Kupic Np 1 Rozmiar XL za 13, 99 zł I Np 2 Rozmiar XS za 3, 99 Zł Czy Może Kupic Kilku Gatunków i Same Malutkie Jak Wiadomo Z Funduszami Problem :angry: Pozdrawiam I Prosze o podpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 TO już od Ciebie zależy co jak wolisz!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falke Napisano 17 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2006 A jak proponujesz zalerzy mi na tym aby kwitnely i zebym mogl je rozmażac Ponieważ cieszy Mnie Jak Coś Mi rośnie Pzdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 Kupując wiekszy rozmiar roślina ma wieksze szanse, że przeżyje po transporcie. Ja kupuje najmniejsze rozmiary i rosliny zawsze przeżywaja mimo , ze nie za każdym razem docieraja nie wyrwane z podłoża. Do kwitnienia musze czekac około roku. Decyzja nalezy do ciebie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falke Napisano 17 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2006 Myśle że wezme 1x Xl & 2x XS Podczas Zimowania Moge Dac Je na Północne okno ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Lepiej nie, swiatlo musi byc nadal mocne, po prostu mniej, a w tej chwili mamy taka pogodne, ze praktycznie nie ma slonca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 Witam Nie chce robić oddzielnego wątku dlatego zapytam tutaj jeśli można B) Chciałbym sie dowiedzieć czy NEPENTI posiada mniejsze rozmiary : >>> http://www.nepenti.pl/rosliny_zakup-14-41/...icula_Tina.html Jeśli tak to prosiłbym o podanie wielkośći "obiektu" i ceny. Jesli nie to soffy za OT THX M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 napisz do nepenti z pytaniem... może odpowiedzą Mi napisali że przecież cena jest podana, mimo że napisałem o jakie konkretnie rozmiary jakich roslin mi chodzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 Tak ale na odpowiedz trzeba chwilke czekać. Z reszta kiedyś napisałem BARDZO wyczerpujacego maila i wieloma konkretnymi pytaniami to dostałem BARDZo wyczerpującą odp. cyt. "wszelkie info o roślinach sa podane na stronie" THX Dtatego chciałem sie zwrucić do Was moze zamawieliście ten gatunek i wiecie Ale nic THX za info M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 Wydaje mi sie że skoro nie ma w sklepie to raczej nie mają, ale zapytaj Łukasza najlepiej prywatna wiadomościa. Jęzeli chodzi o tłustosze to one rosna raczej dosyc szybko. Mi przyszły oderwane od podłoża ale ukożeniły sie bardzo łatwo i ładnie rosną . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 THX. Zalezy mi na tym zeby za te 14,99 np.kupić sobie jeśli jest taka opcja 2 mniejsze po nizszej cenie skoro szybko rosna to we właściwych warunkach powinny dorosnąć do takich rozmiarów jak ten za 14,99. Nie ma co gdybać zapytam i bedzie po sprawie THX M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi