deXter Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Robi wrażenie lecz jakoś bardziej podoba mnie się zrobione na akwarium Bardzo grzeje się ta świetlówka MasterPL-L przy konwencjonalnym stateczniku?? miałem zamiar ich użyć ale na forum akwa koleś powiedział, że jajecznice można na nich robić :[ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Wprost oczy mi na wierzch wyszły!!! Super... Brak mi słów!! Jestem pod wielkim wrażeniem!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Bardzo mi sie podoba ta tylna ścianka śliczna :wub: Tylko czy ten dzbanek na samym dole nie ma troche za mało światła? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fannadil Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 bardzo ladny baniak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Supeeeeeer super by wygladało na całej scianie ale takie ze byłyby rosiczki w ziemi a na scianie dzbanki. Gratuluje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ruseq Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Vivarium po prostu piękne!!, z czego zrobiłeś ściankę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 wow, zatkało mnie musiałeś się napracować przy tym Vivarium Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ruseq Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Jak masz rozmieszczoną wentylację?, dół to widzę, że jest blacha perforowana (jakiej szerokości?) a gdzie się znajduje wentylator, bo go nie widzę :: ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biolek Napisano 21 Lutego 2007 Autor Share Napisano 21 Lutego 2007 Zaczne od tego...ze czytajac forum i inne zrodla trzeba przyjmowac inforamcje uprzednio je samemu przetwarzajac.Pozniej tworza sie takie mity jak obowiazek posiadania wentylatora w terra.Nic bardziej mylnego dobrze rozplanowane ujscia i wloty powietrza to gwarant sukcesu.Wentylatory sa instalowane glownie w celu zwiekszenia cyrkulacji powietrza(przy mocno grzejacych sie lampach itp.) badz obnizania temp.Gdy wszystko dobrze rozplanujemy sama ,,fizyka" wykona cala jego robote.Tu masz budowe przykladowego terra z mechanizmem cyrkulacji powietrza PS.U mnie te balszki rozmieszone sa w tych samych miejsach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ruseq Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Dzięki właśnie o ten wentylator najbardziej mi chodziło bo prawie wszędzie ktoś pisze o nim, że jest potrzebny, więc wolałem się upewnić zanim potne szyby i poskładam vivarium, a ten rysunek to już też gdzieś widziałem, tylko, że ten wentylator znów tam był , jeszcze mam pytanie co do ścianki, jest ona z zaprawy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 świetnie to wygląda! Jestem pod wrażeniem!Chciałbym mieć coś takiego! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fremik Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Naprawdę konkretna robota i staranne wykonanie ! gratulacje oby więcej takich, tak profesjonalnych konstrukcji ! pozdrawiam fremik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi