Kuba Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 No to jezeli pozwalasz to i ja pokaże : 1. 2. 3. 4. na 2. i3. zdjeciu jest ta "kradziona" Capensis xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenici Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 na 2. i3. zdjeciu jest ta "kradziona" Capensis xD hmmm... może coś ze mną jest nie tak, ale czy Polska to naprawdę kraj złodzieji, którzy się szczycą tym co zrobili i nawet dobitnie zwracają na to uwagę? Może teraz trzeba klaskać? <BRAWO!!> koleś z wosu w szkole u mnie powiedział tak: ludzie w Polsce myślą tak: pradziadek przyczynił się do upadku zaboru, bo codziennie wynosił jeden grzebień z zakładu okradając państwo okupanta, dziadek też wynosił bo pomagał Polsce w walce z III Rzeszą, a ojciec w czasie pokoju wynosi z przyzwyczajenia, z genu, który został mu przekazany... coś w tym jest, ale ten gen nie u wszystkich się ujawnia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 A podobno 'kradzione' sie zawsze przyjmują i tak jest.. rosnie bardzo dobrze. Zamowlilem dla niego (kolegi) XXL D.Capenisis i XXL Dm. Giant. Jakos tak ta Capensis mi sie spodobala i przygarnąłem jedną Mama mnie skusiła xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenici Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 gratulacje mamy :| Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi