leonx15 Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 (edytowane) A muszę się przyznać, że nie wiem co wtedy mieszałem ale szkoda, że nie zrobiłem notatek. Jak w następnym roku dorwę się do pracowni chemicznej to popracuje sobie i zobaczę może coś ciekawego wyjdzie. Edytowane 20 Czerwca 2010 przez leonx15 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon000r Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 o jaaa, masz prawdziwe doświadczenia w szkole? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 to ja też dorzucę swoją gę... twarz (i nie tylko ) w powiększeniu x). może spotkamy się na jakiejś giełdzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Skoro ktos odkopal ten temat to i ja sie pokaze Nie mialem nic innego ale mam nadzieje ze towarzystwo nikomu nie przeszkadza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 (edytowane) Dobra to i ja się pokażę. Nie przeniosłem na lapa wszystkich zdjęć, więc mam tylko takie jakieś artystyczne, z przed roku, ja oraz ja z ukochaną moją. Potem odświeżę i wstawię normalne, by dało radę mnie rozpoznać Nie jest łatwo się "rozebrać" na forum Klaudia, jaki wzrok pełen wroar Edytowane 16 Października 2010 przez ErysFR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 (edytowane) Co robisz lewą ręką? Edytowane 16 Października 2010 przez ArturP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 AAAA nie powiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 dzięki Erys . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Do usług wszelakich. Zobaczcie, taka dziwna pasja a nawet mamy wszyscy humanoidalny wygląd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 (edytowane) Jak ktoś zobaczy takie coś , to niech wie , że to ja Edytowane 16 Października 2010 przez Tom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Jak ktoś zobaczy takie coś , to niech wie , że to ja Dodać okulary i wypisz, wymaluj Kuzyn Coś z Rodziny Adamsów style. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 a Tobie Erys muszę powiedziec, że widać po Tobie, że jesteś tancerzem . i na łaciniarza mi wyglądasz, ale nie wiem czy trafiłam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 a Tobie Erys muszę powiedziec, że widać po Tobie, że jesteś tancerzem . i na łaciniarza mi wyglądasz, ale nie wiem czy trafiłam Wyobraź sobie, że miałem to napisać w poprzednim poście o tobie, taki zbieg okoliczności Ale jakoś tak ograniczyło mi się do wroara Co do stylu, to co prawda faktycznie wszyscy tak mnie oceniają po ubiorze, stylu bycia, lecz prawda jest okrutna- Zawsze miałem zdecydowanie większe predyspozycje i talent do standartu, nie ważne, jak bardzo lubię łacinę, nigdy nie wychodziła mi ona jak ballroomowy nurt Może z racji mojej budowy- wysoki i szczupły, bardziej długo niż krótkodystansowy, duże stopy Miło widzieć, że na forum jest ktoś jeszcze z zanikiem krzywizn kręgosłupa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Erys, też jestem bardziej standardowa niż łaciniarska . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 8 Listopada 2010 Share Napisano 8 Listopada 2010 2010 2045 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi