ErysFR Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Możliwe, chociaż patrząc po linii siekaczy w miarę dobrze masz głowę : P ponadto widzę, że nigdy nie byłeś po prawej stronie leczony kanałowo i nie wyrznęły się tobie jeszcze 8mki. ot, zboczenia. pozdrawiam ; d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bondzio Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Jesteś lekarzem albo dentystą? Bo w liceum nawet na profilu medycznym takich rzeczy póki co nie uczą (wiem bo sam jestem na taki profilu) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Coś tu się słabiutko wpisujecie. Większość postów to starocie sprzed kilku lat A to ja: Jak widać, jestem też bardzo młody - jak wiekszość z Was - tylko, że z troszkę większym doświadczeniem życiowym, że tam powiem, hehehe Edytowane 26 Czerwca 2012 przez Arturr0 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiesz Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 A to jestem ja: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWELzPOLSKI Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 No i na mnie przyszedł czas Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 No to ja się też pokażę Zdjęcie robione w sierpniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stig25 Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karaluch Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 trochę stare, ale jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusza088 Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Jak Wszyscy To i Ja heheh Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez Dusza088 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elżbieta Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Witam. A to ja w Suścu pod pomnikiem Kargula i Pawlaka. Pozdrawiam Elżbieta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ioreth Napisano 13 Lipca 2014 Share Napisano 13 Lipca 2014 A podbiję sobie temat, a co. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 (edytowane) Odświeżę temacik Edytowane 3 Września 2014 przez comandos21 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biedronkaoo7 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Już Cię widziałam na zdjęciu profilowym O dziwo tu nieco inaczej wyglądasz Moje zdjęcie z dawien dawna tu było ale widzę, że już zniknęło. I dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 6 Września 2014 Share Napisano 6 Września 2014 (edytowane) No i teraz czas i na Narcyza by pokazał swoje prawdziwe oblicze;P Tutaj fotka jeszcze z irokezem ;D Edytowane 6 Września 2014 przez Narcyz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 (edytowane) Ruch tu ostatnio, to też pokażę ryjek, w ramach świętowania 400 postu. :-) ;-) Edytowane 7 Września 2014 przez beginner Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi