comandos21 Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 A mnie osobiście zastanawia dlaczego tak znana i lubiana postać jak "hddk" się nie pokaże nam wszystkim Proszę się nie bać i wstawić swoją fotkę będzie nam wszystkim miło cię drogi kolego ujrzeć Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroman91 Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 A mnie osobiście zastanawia dlaczego tak znana i lubiana postać jak "hddk" się nie pokaże nam wszystkim Proszę się nie bać i wstawić swoją fotkę będzie nam wszystkim miło cię drogi kolego ujrzeć Pozdro Widzę że nominacje już z FB na forum się przeniosły Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comandos21 Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Widzę że nominacje już z FB na forum się przeniosły Nominacje? niby gdzie ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 dlaczego tak znana i lubiana postać jak "hddk" Żart roku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Taki fajny wątek a tak zapomniany Moja gęba i moja kochanka,w tle brat. Od razu mówię, w realu jestem o wiele przystojniejszy ;) https://zapodaj.net/96ebcf4321cd8.jpg.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Uhuhu, to i ja się przypomnę, bo wieki mnie tu nie było Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Uważajcie z superglue ludzie :C! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Browarski Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 (edytowane) To i ja się wreszcie pokażę. Zdjęcie, może nie super jakości, ale nie o to tu chodzi Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Piotr Browarski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Więc i ja dołączę do świata gwiazd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi