Cephalotus Napisano 24 Października 2007 Share Napisano 24 Października 2007 To jedyne zdjęcie mojej osoby (na razie), które mi się podoba. Także mogę wam je pokazać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy.prv.1991 Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 www.siwyprv1991.fotka.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzsmi11 Napisano 30 Października 2007 Share Napisano 30 Października 2007 (edytowane) A to ja www.krzsmi11.fotka.pl Edytowane 30 Października 2007 przez krzsmi11 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senator11111 Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 (edytowane) a to moje www.albin22.fotka.pl Edytowane 4 Listopada 2007 przez senator11111 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 A to moja gę... twarz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 http://www.fotka.pl/profil/driver692/ to przyszedl i czas na mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Faaajne kolczyki Milo wiedziec ze niektorzy maja podobne manie do moich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 Ty tesh uzalezniona od piercingu ;> ? heh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 nom:) to wciaga na serio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 tesh Weźcie tego zakażcie! Kaleczy to masakralnie wole nawet jak ktos orty wali niz to sorry za off top Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 jkwiatek nie widze w tym nic zlego i nie wiem co niby ty masz w tym widziec czy to cie urazilo czy co ? nie? sorki ale bezsens tyle... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuper Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 To teraz moja kolej;) www.fotka.pl/profil/wuper15 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 jkwiatek nie widze w tym nic zlego i nie wiem co niby ty masz w tym widziec czy to cie urazilo czy co ? nie? sorki ale bezsens tyle... to nikogo nie urazi... tylko razi pisanie w stylu koffanych blondinek jest żałosne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 a ja wam dam film a nie zdjeci to mniej osob zobaczy :} acha i nie prosic o autografy - to tylko reklama na polski i to bez tekstu narazie i to polowa hehehehe www.apaga.pl/rek1.WMV pozdro i sprytni zobacza druga czesc hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 a ja wam dam film [...] pozdro i sprytni zobacza druga czesc hehe no ładnie też troszke sie bawie w iluzje jkwiatek nie widze w tym nic zlego i nie wiem co niby ty masz w tym widziec czy to cie urazilo czy co ? nie? sorki ale bezsens tyle... nie no looz ..ale wg mnie troche to kaleczy no ale jak chcecie to tak piszcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi