august Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 (edytowane) narazie nie mogę,wrzucić zdjęć bo nie mam cyfrówki,ale dam Wam linka na moje konto http://www.fotka.pl/profil/adek1898osiek/ zdjęcia nie są najnowsze,troszeczkę się mój wizerunek zmienił....ale postaram sie wrzucić zdjęcia jak najszybciej ;pp jak mowilem tak sie postaralem zrobic Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez august Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejświderski Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 uaktualnione zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Organista To drugie zdjecie jest chyba na naszej klasie jesli się nie mylę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 O właśnie organista by się u mnie w kościele przydał bo obecny śpiewać nie umie, i wyje do tego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 off top;p organista nie jest od śpiewania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 off top;p organista nie jest od śpiewania To przyjedź do mnie to pójdziesz do kościoła jutro i się przekonasz ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejświderski Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 aaa tam organista... Po jednej klasie szkoly muzycznej to moge sobie tak dla siebie porgac Ale iee przecze ze to lubie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni321 Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 a to ja ;p zdjecie robione bylo w chorwacji :: http://img262.imageshack.us/my.php?image=0160876272dz1.jpg :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazari Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 I ja coś wrzucę na Śnieżce z koleżanką a to troszkę bliżej domu;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 I ja coś wrzucę na Śnieżce z koleżanką a to troszkę bliżej domu;) Ładne rejony sam z tamtąd sobie żone przywiozłem dokładnie z Szklarskiej Poręby a nie Karpacza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazari Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Ładne rejony sam z tamtąd sobie żone przywiozłem dokładnie z Szklarskiej Poręby a nie Karpacza tak to już jest:) wszystkie fajne laski mi wywieźli a mi nic nie zostawili :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 To ja też coś wrzucę z tamtych regionów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 To ja też swoje dorzuce mimo zaawansowanego wieku przed starczego.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonx15 Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 To ja temat troszeczkę odświeżę Moja chyba najbardziej udana fotka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Związek manganu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi