lothia Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 (edytowane) Ja i troll młodszy płci żeńskiej gdyby ktoś się nie domyslił Edytowane 13 Listopada 2010 przez lothia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JATAMAN Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) dołączam i ja do "naszej klasy" Edytowane 7 Marca 2011 przez JATAMAN Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) Zdjęcie mało aktualne ale zawsze jakieś Edytowane 17 Listopada 2010 przez theofil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 ja siedze w czarnym podkoszulku a ten kolega obok to paweł033 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel033 Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 ja siedze w czarnym podkoszulku a ten kolega obok to paweł033 To ja już nie muszę dodawać zrobił to za mnie kubuś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snd0cff Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 (edytowane) to ja też odświeżę temat i dorzucę coś z tanecznych dla urozmaicenia . Erys, dawaj taneczne . ja po prawej, po lewej siostra : a tak trenujemy x): z łaciny nie dodam, bo wstyd Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez Klawdia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel033 Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Jak wszyscy dodają, to ja też Co prawda miałem na tym zdjęciu 15 lat, ale nie mam nic fajnego i aktualnego, pewnie jeszcze kiedyś dodam nowsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 To moje fotki Pierwsza z roku 2010 dwie ostatnie 2009 ;P Co prawda wiele się nie zmieniłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) To może ja dodam jakąś aktualną siebie: No więc ja w swoim żywiole: I ja w swoim drugim żywiole^^: Zdjęcia moje i mojego autorstwa są też tu: www.an97.fbl.pl Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez gryzon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bondzio Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Moje najaktualniejsze i świeżutkie zdjęcie proflowe - z niedzieli po wypadku snowboardowym (wylądowałem w szpitalu z urazem czaszki i wstząsem mózgu) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr1990 Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Zdięcie nie wygląda źle jak po wypadku Widzę że posiadasz kompletne uzębienie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bondzio Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Zęby się ostały wszystkie, ale gdyby nie kask to skończyłoby sie to tragicznie. Dlatego apeluję do wszystkich forumowiczów NOŚCIE KASK NIEZALEŻNIE OD TEGO CZY JEźDZICIE ROWEREM, NA DESCE, NARTACH ITD. BO MOŻE OCALIĆ WAS PRZED KALECTWEM ALBO NAWET URATOWAĆ ŻYĆIE!!! Swoja drogą to nic nie pamiętam z niedzieli - całkowita utrata pamięci z dnia wypadku. O tym jak to wszystko sie działo, jak znalazłem sie w szpitalu itd. dowiedziałem sie dopiero dziś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Witam witam. Jakbyś miał wstrząs mózgu, to byś dziś tutaj nie pisał. Być może miałbyś ubytki także osobowości po długotrwałym leczeniu : p. Wstrząśnienie jak już. Ponadto masz ciekawie wielkie zatoki czołowe pzdr : P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bondzio Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Faktycznie moja nie dopatrzenie - wstrząśnienie a nie wstrząs. A co do odmiennej budowy czaszki a konkretniej zatok to też to zauważyłem, jednak jeżeli lepiej przypatrzysz się zdjęciu to zauważyć można, że głowy nie trzymam prosto, lecz mam ją delikatnie osuniętą więc tłumaczy to taki a nie inny 'obraz' mojej czaszki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi