Jasiio Napisano 19 Lutego 2006 Autor Share Napisano 19 Lutego 2006 to jest własciwie (hiper)market budowlany, ale maja (tylko nie wiem czy to tez zalicza sie do firmy rcmb, czy tylko wynajmuja teren, ale wszystcy, nawet pracownicy caly ten "kompleks" nazwywaja rcmb) tez dzial dom i ogrod, zoologia, meble i duzo innych [beeep]ereli... ale calosc jest fajna. z tego co ja wiem (ale moge myslic) to jest podkarpacka firma. strona sklepu: www.rcmb.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixi Napisano 21 Lutego 2006 Share Napisano 21 Lutego 2006 Słuchaj Jasiio twój dzbanecznik jest wart tych pieniędzy jest duży rozgałęziony spoko u niego ze zdrowiem dzbanki naturalnie usychają (czasem ze złej pielęgnacji) ale ma nowe i całkiem zdrowe będziesz miał z niego pożytek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radas01 Napisano 24 Lutego 2006 Share Napisano 24 Lutego 2006 byłem ostatnio w castoramie to takie podobnej wielkosci np. N. belli były za 69 pln i podobnie usychały te dzbanki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiio Napisano 25 Lutego 2006 Autor Share Napisano 25 Lutego 2006 teraz jest juz spoko! usunolem zeschniete dzbanki, ma nowe i juz plywaja w nich owady =) rozwijaja sie nowe liscie!! teraz jest naprawde ok! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomson Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 Witam Też jestem zainteresowany kupnem ventraty ale większej niż xs Kiedy będą :P ?? :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samson Napisano 29 Marca 2006 Share Napisano 29 Marca 2006 W Koszalinie taki dzbanek kosztuje 180 zł.w kwiaciarni :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomson Napisano 29 Marca 2006 Share Napisano 29 Marca 2006 Ooooo to troche dużo A czy wie ktoś które dzbaneczniki rosną najlepiej na oknie wschodnim ?? i czy ventrata sobie poradzi ?? :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 30 Marca 2006 Share Napisano 30 Marca 2006 samson napisał: W Koszalinie taki dzbanek kosztuje 180 zł.w kwiaciarni :shock: w której :?: bo na Karłowicza sa po 80 PLN, no i w końcu ktoś z rodzinnych stron. Witam :!: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samson Napisano 31 Marca 2006 Share Napisano 31 Marca 2006 To kwiaciarnia jest na skrzyżowaniu 1 Maja i Komisji Edukacji Narodowej.Ale 180zł.nawet za dużego dzbanecznika to za dużo! Lepiej kupić w nepenti,i mieć pewność że był pod dobrą opieką. Też się cieszę że w Koszalinie jest jakiś maniak owadożerów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 1 Kwietnia 2006 Share Napisano 1 Kwietnia 2006 Cytat To kwiaciarnia jest na skrzyżowaniu 1 Maja i Komisji Edukacji Narodowej. Samson nic tam nie kupuj. Kiedys ruszyłem tam kapturnicę i doniczka ożyła. Do dzisiaj śni mi sie że obłazi mnie to robactwo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samson Napisano 2 Kwietnia 2006 Share Napisano 2 Kwietnia 2006 Dzięki za radę,nie będę tam kupować ze względu na ceny,i na to co napisałeś. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi