Skocz do zawartości

Reanimacja dzbaneczka - jak to zrobic ?!

Jasiio

Rekomendowane odpowiedzi

to jest własciwie (hiper)market budowlany, ale maja (tylko nie wiem czy to tez zalicza sie do firmy rcmb, czy tylko wynajmuja teren, ale wszystcy, nawet pracownicy caly ten "kompleks" nazwywaja rcmb) tez dzial dom i ogrod, zoologia, meble i duzo innych [beeep]ereli... ale calosc jest fajna. z tego co ja wiem (ale moge myslic) to jest podkarpacka firma. strona sklepu: www.rcmb.pl

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchaj Jasiio twój dzbanecznik jest wart tych pieniędzy jest duży rozgałęziony spoko u niego ze zdrowiem dzbanki naturalnie usychają (czasem ze złej pielęgnacji) ale ma nowe i całkiem zdrowe będziesz miał z niego pożytek :wink:

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...
  samson napisał:
W Koszalinie taki dzbanek kosztuje 180 zł.w kwiaciarni  :shock:

w której :?: bo na Karłowicza sa po 80 PLN, no i w końcu ktoś z rodzinnych stron. Witam :!:

Odnośnik do odpowiedzi

To kwiaciarnia jest na skrzyżowaniu 1 Maja i Komisji Edukacji Narodowej.Ale 180zł.nawet za dużego dzbanecznika to za dużo! Lepiej kupić w nepenti,i mieć pewność że był pod dobrą opieką.

Też się cieszę że w Koszalinie jest jakiś maniak owadożerów :D

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
To kwiaciarnia jest na skrzyżowaniu 1 Maja i Komisji Edukacji Narodowej.

Samson nic tam nie kupuj. Kiedys ruszyłem tam kapturnicę i doniczka ożyła. Do dzisiaj śni mi sie że obłazi mnie to robactwo.  :wink:

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.