Lukasz_Nepenti Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 http://carnivoren.cyberninja.de/pics/pics_...02.01.07_18.jpg Mam nadzieje, ze kiedys prad bedzie tanszy a dzien dluzszy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 wow świetne Tylko koszty musza być niezłe ale jaki efekt ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhie Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 Bardzo ładne - Łukasz czy to z twojej chodowli?? Naprawde świetne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 O cholera!!! Cudo!!! No brak mi słów... Patrząc na mój skromniutki zbiór aż mi wstyd... Ale może kiedyś... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 Więcej fotek z tego terra jest np. tu: http://forum.carnivoren.org/topic.php?id=10509& Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 Czy te kapturnice z pierwszych zdjęć można kupić na nepenti? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 To są heliamfory. Nie wiem jakie mają teraz w Nepenti. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotre'k Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 no naprawde cudo efekt piorunujacy ciekawe za ile on/ona by to sprzedala? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhie Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 Ja to nawet jak bym to dostał za darmo to przy mojej wierdzy bym to zmarnował ale popatrzec sama przyjemność i podziw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 ehehe, ja tez niedawno ogladalem te terarium na CPUK i tez sie podjaralem :-) ciekawi mnie to czy pojawia sie tam plesn... pewnie nie, ale chcialbym tez zobaczyc system wentylacji :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 4 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2007 Czy te kapturnice z pierwszych zdjęć można kupić na nepenti? Obecnie tylko w ofercie specjalnej tutaj: http://www.nepenti.pl/forumpl/Oferta-Specj...osci-t3804.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 No trzeba przyznać, że piękne terrarium ! A z tego co widzę to Nepenti nie ma aktualnie w sklepie żadnych heliamfor... Pozostaje tylko życzyć, aby każdy tutaj obecny doczekał się kiedyś takiego dzieła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 4 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2007 W sklepie niestety nie, beda na wiosne, teraz je rozsadzamy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 haha ale super heilamforki najlepsze z całego akwa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 hej skąd oni wzieli zdjęcie mojego akwarium;p;p;pnie no wypas te roślinki...marzenie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi