radas01 Napisano 15 Lutego 2006 Autor Share Napisano 15 Lutego 2006 u mnie jeszcze nie porosla glonami, ale moze wkrodce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 u mnie jeszcze nie porosla glonami, ale moze wkrodce To bardzo dobrze... Glonami raczej trzeba się matwić tylko przy małych roślinkach... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozoree Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 czyli glony w niczym nie przeszkadzaja? a wyglada to estetycznie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 czyli glony w niczym nie przeszkadzaja? a wyglada to estetycznie? Czasami mogą zagłuszyć malutkie roślinki, a co za tym idzie mogą je zniszczyć... A czy wygląda to estetycznie... raczej nie.... Po prostu np. torf przybiera odcień zieleni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radas01 Napisano 16 Lutego 2006 Autor Share Napisano 16 Lutego 2006 czyt. na forum ze dzbanecznik belli lubi jak go spryskiwac destylowana woda. ile razy dziennie spryskac??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 Jak masz czas to spryskuj 1 - 2 x dziennie, a co do glonów to nie wygląda to zbyt estetycznie ... taka zielona galaretowata powłoka na ziemi... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 Ja spryskuje mojego dzbanecznika 2 x dziennie, przy czym siedzi on w akwarium... Rano i wieczorem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi