4rafko4 Napisano 13 Marca 2008 Share Napisano 13 Marca 2008 Fajne owadozerki Ale granat mi sie strasznie podoba moje sa male i ledwo przezyly zime ale widze tearz ze sa zielone liski czy OK ---POZDRAWIAM--- Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Wiosna czas powoli zasilać galerie:) na początek tylko dwa zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Niezłe ... Ile lat ma ten okaz ... ? M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2008 3 latka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Jeszcze jedno - to roślina z pestki czy kupiona juz jako większa sadzonka ... ? M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Kupiona 10 centymetrowa sadzonka Edit: I jeszcze wycinek z całej masy muchołówek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 od siebie dodam ze posiane np pestki cytryny wykielkuja bez problemu tylko ze jak dobrze wyjdzie to zaowocoja ci gdzies za 15-20 lat wiec jesli chcesz sie cieszyc zapachem kwiatow cytryny[ jest to supcio zapach wyczowalny w calym pokaju ]to kup sobie male drzewko POZDRAWIAM ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 4rafko4 >> Pytałem z ciekawości ... Nie mam zbytnio czasu na zajmowanie sie cytrusami ... Czekam na kawe która wydała owoce jesienią ... są jeszcze zielone ... Coś długo dojrzewają. W sumie nie ma sie co dziwić mało słońca, ale teraz powinny nabrać czerwonej barwy ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Ile lat ma ten granatowiec? Bo ja też mam ;-) tylko "troszke" za bardzo go przyciąłem na jesień i dopiero odbił niedawno ma już 15cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2008 nie wiem, muszę zapytać go ps.2 lata Edit: a tu "myk genetyczny" mojego Amarylisa Młoda roślinka wyhodowana nie z nasion tylko roślina mateczna wypuściła od korzenia tą DNA powinno być w 100% to samo i kwiat też taki sam, a tu niespodzianka:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 O to jest fajne. Moja babcia ma podobne, niby z tej samej bulwy, ale jeden jest inny a drugi inny. Szkoda że nie mam już miejsca.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2008 ,a co to? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) OCzywiscie ze passiflora:} hehhe Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Tak tak ...znawca ta "marycha" to nie żaden klonik ;p Teraz fota oznakowana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 20 Maja 2008 Autor Share Napisano 20 Maja 2008 Na życzenie więcej zdjęć muchołówek i zdjęcia madagaskarków Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi