Skocz do zawartości

Ot Galeria

P.K.

Rekomendowane odpowiedzi

Fajne owadozerki :]

Ale granat mi sie strasznie podoba moje sa male i ledwo przezyly zime ale widze tearz ze sa zielone liski czy OK ---POZDRAWIAM---

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...
  • Odpowiedzi 35
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

od siebie dodam ze posiane np pestki cytryny wykielkuja bez problemu tylko ze jak dobrze wyjdzie to zaowocoja ci gdzies za 15-20 lat

wiec jesli chcesz sie cieszyc zapachem kwiatow cytryny[ jest to supcio zapach wyczowalny w calym pokaju :] ]to kup sobie male drzewko

POZDRAWIAM ;]

Odnośnik do odpowiedzi

4rafko4 >> Pytałem z ciekawości ... Nie mam zbytnio czasu na zajmowanie sie cytrusami ... ;)

Czekam na kawe która wydała owoce jesienią ... są jeszcze zielone ... Coś długo dojrzewają. W sumie nie ma sie co dziwić mało słońca, ale teraz powinny nabrać czerwonej barwy ... ;)

M-M2

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BartoszW

Ile lat ma ten granatowiec?

Bo ja też mam ;-) tylko "troszke" za bardzo go przyciąłem na jesień :D i dopiero odbił niedawno ma już 15cm :D

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem, muszę zapytać go :P

ps.2 lata

Edit: a tu "myk genetyczny" mojego Amarylisa :D Młoda roślinka wyhodowana nie z nasion tylko roślina mateczna wypuściła od korzenia tą :P

DNA powinno być w 100% to samo i kwiat też taki sam, a tu niespodzianka:D

b8e2541bcf768c99.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Gość BartoszW

O to jest fajne. Moja babcia ma podobne, niby z tej samej bulwy, ale jeden jest inny a drugi inny.

Szkoda że nie mam już miejsca....

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.