ArturMaly Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 a co to za rosiczka na ostatniej fotce?? A i bym zapomniał... połączyłem tematy Ale kolekcja ładna... Szkoda że brak dzbanków... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Super kolekcja Jedna uaga do fotek, zmniejsz przysłone ( mniejsze f) bo na niekturych zdjeciach widac że masz małą głebie ostrości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 zmniejsz przysłone ( mniejsze f) chyba większe F, przysłona ma mniejszy otwór im większa jej wartość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 tak jak mowi Mariusz super roslinki ale szkoda ze tematy polaczone bo mi sie komp wiesza jak sie laduje :/ na taka kolekcje potrzeba czasu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 chyba większe F, przysłona ma mniejszy otwór im większa jej wartość Dokladnie, F wieksze. Z mojego doswiadczenia wynika, ze przy swietlowkach najlepsze jest w granicach 11-16, czasami 18, gdy jest bardzo mocne swiatlo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 25 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2007 ostanie foto: d. madagascariensis - nowy stozek wzrostu po ucieciu. fotki jaknajbardziej eksperymentalne- nastepne beda ostre i zrobione na czarnym tle z uzyciem statywu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 Dokladnie, F wieksze. Z mojego doswiadczenia wynika, ze przy swietlowkach najlepsze jest w granicach 11-16, czasami 18, gdy jest bardzo mocne swiatlo. No fakt okreciłem powinno byc wieksze F. Łukasz jakiego aparatu używasz że masz aż tak duża przysłone ? Ja mam tylko od 2.8-8 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 EXTRA Czekam na kolejne Party :D :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 Roślinki piękne, wyjotkowa kolekcja rosiczek. Ale jakosc zdjec pozostawia wiele do życzenia. Jakim aparatem cykałeś zdjęcia ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi