Tomek_ Napisano 28 Stycznia 2007 Share Napisano 28 Stycznia 2007 a no chyba widze po lewej tak ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 28 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2007 No muchołóweczka jest i mam nadzieję że szybko nie zginie, jest świeżo po zimowaniu i czekam aż ten mały Giant przybierze poprzednie barwy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 28 Stycznia 2007 Share Napisano 28 Stycznia 2007 Fajnie to wszystko wygląda ,a nie masz problemów z robakami i pleśnią? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 28 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2007 mam to od niedawna i jeszcze żadne robaki nie zdążyły się osiedlić, a bronię się przed pleśnią poprzez wywietrzanie akwa 3-4razy dziennie wiatraczkiem od kompa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 28 Stycznia 2007 Share Napisano 28 Stycznia 2007 a moze lepiej by bylo ustawic ten wiatraczek na male obroty i niech sie kreci caly czas ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Troszke sie spozniłem ale mam takie pytanko: JAK PODLEWASZ ROŚLINKI bo z tego co widze to sa wsadzone bezpośrednio do gruntu. Przez niektóre gatunki mają inne wymaganiaco do wody JEDNE lubią gdy jest wiecej w podstawce inne mniej. >>> JAK ROZWIĄZAŁEŚ TEN PROBLEM bo to mnie BARDZO CIEKAWI M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi