Kuba Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Narazie jeden bo reszta sie nie hce wrac na fotosika :;/: Sorki bardzo ale mi sie komp tnie. Juz daje fotke http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/648dafe87adc3438.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 A gdzie on jest ? Nie widać zdjęcia... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 ?????gdzie on jest?????? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Daj fotke, albo zamykam Nie pisać nic dopoki nie pojawi sie foto Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 26 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2007 Może się uda załadować kolejne... I udało sie Weser Weser Emarignata x Weser Emarignata x weser Emarignata x Weser Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apollo_x Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 hmmm... cóż powiedzieć? tłustosze są ciekawe i tło..... mam nadzieję że nie zostawiasz na długo wsród śniegu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 bardzo ciekawe zdjecia ja myslalem ze Ty go tam zimujesz na sniegu piekny tlustosz snieg tez Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 26 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2007 Tak bo ja nie mam co robic tylko roślinki na śniegu zimować Tak naprawde to w śniegu były przez okolo 3 minuty wiec nie powinno sie imnic stać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 No no Tylko śnieg brudny albo coś ciemno było :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 No no Tylko śnieg brudny albo coś ciemno było :: Pewnie zdjecia było robione na automatycznym balansie bieli, żeby pozbyć sie tego efektu najlepiej zwiekszyć minimalnie czas ekspozycji i lekko podbić niebieską barwe w balansie bieli. A najprościej było by ustawic tryb zdjęc na sniegu jezeli aparat to umozliwia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 26 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2007 No własnie na trybie śniegu robielem bo moj aparacik [Olympus SP-350] posiada taką funkcje i trzeba korzystac póki dziła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi