kubczak Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 hehe co to jest ?? trzeba przyznać- nazwa trafna tu link http://www.rossolis.org/illustrations/arti...e/zombie_01.php Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Ja nie słyszałe. Ciekawa ale mi się nie podoba ja lubie symetrie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Poprostu zdeformowana muchołówka;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Zauwazcie ze lisc ktory odpadl od muchołówki ma podobny ksztalt po kilku dniach (nieprawidlowego) suszenia, jest rowniez znieksztalcony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selves Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 hehe fajne ale ja tak jak maklerw wole symetryczne kształty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 2 Lutego 2007 Share Napisano 2 Lutego 2007 Ciekawe jak toto pełni swoją funkcję... Lekka przesada... to chyba jakiś przypadkowy okaz. PS> Ledwie ktoś otrzyma jakąś zdeformowaną muchołówkę, już okrzykuje nową odmianę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junior Napisano 2 Lutego 2007 Share Napisano 2 Lutego 2007 wygląda groźnie:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mort Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Fotka przewijała się po forum kilka razy. Mi osobiście nie podoba się ta mutacja czy forma, ale nazwa fajna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 jesli myslicie ze to jaka nowa odmiana to spojrzcie na ten obgryziony i ususzony lisc - ona jest zniszczona po prostu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Na starym forum była ona jako przykład mutacji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 niby ładna ale czy takie coS może złapac muche niesądzę wyjdzie pierwszą lepszą dziurą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izydor(Szymon) Turek Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Jaka ona jest brzydka przecież taki liść nie złapie owada :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 daje duży minus - nie podoba mi sie krzywulec taki :blink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz-turek Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Na starym forum była ona jako przykład mutacji Może jeszcze będzie miała ładna formę bo na razie to ona nie za ciekawa porównaniu z tymi co maja inni :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi