MarcinS Napisano 2 Lutego 2007 Share Napisano 2 Lutego 2007 Z dumą przedstawiam zdjęcia moich roślin.Mam nadzieję że będą się podobały Większość zdjęć jest w rozdzielczości 3Mpix więc można je powiększać. Drosera capensis alba zdjęcie zdjęcie zdjęcie Drosera capensis zdjęcie zdjęcie Drosera capensis "broad leaf" zdjęcie zdjęcie Drosera capensis all red (niestety brzydka) zdjęcie zdjęcie Drosera aliciae zdjęcie zdjęcie Drosera nidiformis zdjęcie zdjęcie Drosera filiformis zdjęcie zdjecie Drosera madagascariensis zdjęcie zdjęcie zdjęcie Drosera coccicaulis zdjęcie zdjecie zdjęcie zdjęcie Drosera scorpioides zdjęcie zdjęcie zdjęcie zdjęcie Drosera pulchella x nitidula zdjęcie Drosera natalensis (ledwo co wykiełkowały, ale są ) zdjęcie Drosera binata zdjęcie zdjęcie zdjęcie Drosera binata ssp dichotoma var multifida zdjęcie Drosera regia zdjęcie zdjęcia Drosera nitidula ssp. omissa x occidentalis zdjęcie zdjęcie zdjęcie Drosera spatulata zdjęcie zdjęcie zdjęcie zdjęcie Drosera dielsiana zdjęcie zdjęcie zdjęcie Drosera admirabilis zdjęcie zdjęcie Drosera hamiltonii zdjęcie Drosera adelae zdjęcie zdjęcie Dionaea muscipula "Regular form" zdjęcie zdjęcie zdjęcie Dionaea muscipula 'all red' zdjęcie zdjęcie Dionaea muscipula "Red-green" zdjęcie Dionaea muscipula 'Sawtooth' zdjęcie zdjęcie zdjęcie Pinguicula x 'Weser' zdjęcie zdjęcie zdjęcie rosiczka nieznana mi z gatunku - aktualizacja - już wiem że to Drosera aliciae :angry: zdjęcie zdjęcie Utricularia bisquamata zdjęcie zdjęcie to póki co tyle,niestety muszę oddać aparat i przez conajmniej miesiąc nie będę mógł wstawić nic bardziej aktualnego niż zdjęcia od tych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 2 Lutego 2007 Share Napisano 2 Lutego 2007 Ciekawa i ładna kolekcja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selves Napisano 2 Lutego 2007 Share Napisano 2 Lutego 2007 Bardzo spodobały mi się szczegulnie zdjęcia spatulaty Oby tak dalej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 2 Lutego 2007 Share Napisano 2 Lutego 2007 ta nieznana to aliciae Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 2 Lutego 2007 Share Napisano 2 Lutego 2007 Fajne zdjęcie all red;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 2 Lutego 2007 Autor Share Napisano 2 Lutego 2007 Kiler_89 jesteś pewien że to aliciae? ja też tak mysle chociaz mam nadzieje że jest inaczej... kupiłem ją w w Nepenti jako Drosere coccicaulis klon 1.Poprosiłem o taką rosiczkę, pani w sklepie dała roslinę i włozyła etykietke z tą nazwą... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 2 Lutego 2007 Share Napisano 2 Lutego 2007 no ładnie ładnie dużo tego pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 8 Lutego 2007 Share Napisano 8 Lutego 2007 fajne roślinki i bardzo ładne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 Bardzo ładne te twoje roślinki szczególnie podoba mi się Weser pięknie wybarwiony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz-turek Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Gdzie kupiles ta piękna Dionaea muscipula 'all red' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danon Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 piękna Dionaea muscipula "Regular form" :) niezły krzaczek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 dla mnie bomba kolekcja tak jak już wcześniej pisali bardzo ładna all red Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 bardzo ładna kolekcyjka moim zdaniem zadużo rosiczek ja wolę urozmaicenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 17 Lutego 2007 Autor Share Napisano 17 Lutego 2007 Czerwoną muchołówkę kupiłem w Nepenti w zeszłym roku, teraz kończy zimowanie i jeżeli zacznie rosnąc i będę miał dostęp do aparatu to zrobie jakąś fotkę. Faktycznie mam dużo rosiczek,potem długo, długo nic a dopiero potem inne owadożery. mam jeszcze kapturnicę i dwa gatunki pływacza lądowego ale z powodu braku ładnych zdjęć nie znalazły się one w galerii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi