Mangusta Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 moja muchołówka wypuszcza kolejny w swoim zyciu ped kwiatowy. Co jakiś czas bede to uwieczniać i przedstawiać na forum dwudniowy pęd; kartka, z zaznaczonym centymetrowym odcinkiem, informuje, ile brakuje maleństwu do pełnego centymetra wzrostu: 1. 2. i pięciodniowy. widac różnicę: 1. 2. po siedmiu dniach: 1. 2. i pęd 10-dniowy: 1. 2. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 <wow> ale świetna muchołówka przypominam że 50% nasion jest moja!!!!!! Jak nie to porwę to mój ma jakieś 2-3 tygodnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 moja mucholowka wypuscila naraz dwa pedy, z czego jeden scielem, a drugi zostawilem, bo dwa to za duze obciazenie... pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 25 Lutego 2007 Autor Share Napisano 25 Lutego 2007 <wow> ale świetna muchołówka przypominam że 50% nasion jest moja!!!!!! Jak nie to porwę to mój ma jakieś 2-3 tygodnie pęd twojej muchołówci ma z miesiąc ciąg dalszy zdjęc pędu kwiatowego przypomnę, jak wyglądał, gdy miał 10 dni: 1. 2. 14 dni. kilka dni temu pojawił sie drugi pęd kwiatowy 1. 2. 3. 21 dni. teraz narzędziem pomiarowym długości pędu stanie sie ołówek 1. 2. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izydor(Szymon) Turek Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 Swietny pęd, wrzuć koniecznie fotki gdy zakwitnie jestem ciekaw jak będzie wyglądał B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 11 Marca 2007 Autor Share Napisano 11 Marca 2007 pędy kwiatowe mojej muchołówki rosna w najlepsze , cała roślina tez: pęd ma równo 4 tygodnie: 1. 2. a tu starszy pęd ma 5 tygodni. w międzyczasie zauwazyłam, że roślina wypuszcza... trzeci pęd !!! czyzby w doniczce rosły trzy muchołówki? 1. 2. czekam na kwiateczki :) oczywiście zrobie fotki i wrzuce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 Jeszcze trochę poczekasz. Osiągnął może połowę ostatecznej długości... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c.apus Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 J też taki chce ... narazie mam dramat... przywieźli mi z nepenti i chyba sie wywaliło i.... masakra.. ale chyba wraca do formy wolno ale wraca.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 mój zapylony juz lada dzień daje nasionka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi