Tomek_ Napisano 8 Lutego 2007 Share Napisano 8 Lutego 2007 witam dostalem niedawno tlustosza, z tego co wiem jest to waser, wyglada troche "dziwnie" tak jakos nie jak waser dowiedzialem se ze mial malo swiatla co sadzicie ? kiedy bedzie normalnie wygladal? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drosera_man Napisano 8 Lutego 2007 Share Napisano 8 Lutego 2007 po pierwsze nie "waser" tylko weser Ale nawet jeśli jest to weser to poprostu jest nie wybarwiony ale wygląda normalnie też mam wesera tylko że nie ma aż takiego stożka wzrostu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 8 Lutego 2007 Autor Share Napisano 8 Lutego 2007 aha, przyznam ze to nie byla literowka dzieki za info no tak ale na stronie nepenti http://nepenti.pl/rosliny_galeria-14-42/Pi...la_x_Weser.html wyglada zupelnie inaczej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 8 Lutego 2007 Share Napisano 8 Lutego 2007 Przy małej ilosci światła (choćby taka jak za oknem o tej porze roku) tłustosz wytwarza zimową rozetę. W takim razie tego musieliby chyba w szafie trzymać. Poprawcie mnie jak coś, tłustosze nie są moją mocną stroną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 8 Lutego 2007 Autor Share Napisano 8 Lutego 2007 no fakt, zapomnialem napisac ze niedawno byl zimowany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi