Skocz do zawartości

Giełda Terrarystyczna W Świętochłowicach 31 Marca 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Giełda w Świętochłowicach odbędzie się 31 marca.

link: http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=139667

Added by Lukasz_Nepenti:

Po raz kolejny zapraszamy na wystawe, ktora odbedzie sie 31 marca na Śląsku w Świętochłowicach:

Centrum Kultury Śląskiej

w Świętochłowicach ( jest to były MDK Zgoda)

Pl. Krauzego 1

41-603 Świętochłowice

Zapraszamy od 9 do 15

Juz tradycyjnie zapraszamy do rezerwowania roslin, ktore bedzie mozna odebrac bez kosztow wysylki i z dodatkowymi gratisami (niespodzianki). Niestety nie

jestesmy w stanie wziac wszystkich roslin ze soba, wiec polecamy dokonywanie rezerwacji:

e-mailem: na wystawa@nepenti.pl

telefonicznie: 022 610 11 36 (rowniez fax) lub 668 516 716

lub ewentualnie poprzez komunikatory podane na stronie glownej Nepenti, ale prosze poczekac na potwierdzenie ze strony sprzedawcy, gdy bedzie on dostepny.

Wazne by przy rezerwowaniu podac pelna nazwe, rozmiar i cene oraz zostawic swoje dane kontaktowe (wystarczy imie, nazwisko i telefon) Rezerwacji e-mailem mozna dokonywac do piątku 30.03.2007r do godziny 8 rano, a telefonicznie do piątku do godziny 18

Jezeli ktos jedzie z innej czesci naszego pieknego kraju i ma wolne miejsce w samochodzie lub chetnie porozmawia o roslinach owadozernych podczas podrozy innym srodkiem lokomocji, prosze sie ujawniac w tym temacie. Byc moze dzieki temu bedzie nas wiecej.

Edytowane przez Lukasz_Nepenti
Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Tym razem będziesie musieli sobie poradzić beze mnie - Riv, Killer, Heimdall - dacie sobie radę. Wiecie gdzie wsiąść, wiecie kiedy wysiąść (tam gdzie wszyscy :)

Mam zjazd, z Kielc jechałbym 3 i pół godziny, a po południu mam laboratoria na których muszę być. Może przed wakacjami się spotkamy.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.