Matek# Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 (edytowane) Giełda w Świętochłowicach odbędzie się 31 marca. link: http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=139667 Added by Lukasz_Nepenti: Po raz kolejny zapraszamy na wystawe, ktora odbedzie sie 31 marca na Śląsku w Świętochłowicach: Centrum Kultury Śląskiej w Świętochłowicach ( jest to były MDK Zgoda) Pl. Krauzego 1 41-603 Świętochłowice Zapraszamy od 9 do 15 Juz tradycyjnie zapraszamy do rezerwowania roslin, ktore bedzie mozna odebrac bez kosztow wysylki i z dodatkowymi gratisami (niespodzianki). Niestety nie jestesmy w stanie wziac wszystkich roslin ze soba, wiec polecamy dokonywanie rezerwacji: e-mailem: na wystawa@nepenti.pl telefonicznie: 022 610 11 36 (rowniez fax) lub 668 516 716 lub ewentualnie poprzez komunikatory podane na stronie glownej Nepenti, ale prosze poczekac na potwierdzenie ze strony sprzedawcy, gdy bedzie on dostepny. Wazne by przy rezerwowaniu podac pelna nazwe, rozmiar i cene oraz zostawic swoje dane kontaktowe (wystarczy imie, nazwisko i telefon) Rezerwacji e-mailem mozna dokonywac do piątku 30.03.2007r do godziny 8 rano, a telefonicznie do piątku do godziny 18 Jezeli ktos jedzie z innej czesci naszego pieknego kraju i ma wolne miejsce w samochodzie lub chetnie porozmawia o roslinach owadozernych podczas podrozy innym srodkiem lokomocji, prosze sie ujawniac w tym temacie. Byc moze dzieki temu bedzie nas wiecej. Edytowane 27 Marca 2007 przez Lukasz_Nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 A gdzie ta gielda dokladnie jest?mam ma mysli ulice , jak dojechac itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 wystarczy tylko poszukac na ich forum :-) http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39095 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 10 Lutego 2007 Share Napisano 10 Lutego 2007 NO nie dopiero ? kurde ale kicha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 10 Lutego 2007 Autor Share Napisano 10 Lutego 2007 No ja też żałuję, że tak późno, ale przynajmniej będę miał czas na zbieranie kasy po Ostrawie(03.03) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 Ja jak na razie wiem że nie będę miec uczelni wiec raczej sie pojawie. cieszyc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 Ja jak zwykle bedę na 99,9% Ps. Heimdall prosił by przekazać że i on oczywiście będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Lubie być oryginalny więc: nie będe... Wiem jak ten cios wami wstrząśnie, lecz niestety będziecie musieli sobie radzić bezemnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość foxik_012 Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 ale lipa a ja mialem nadzieje ze juz w lutym kupie sobie owadozery... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 14 Lutego 2007 Share Napisano 14 Lutego 2007 Tym razem będziesie musieli sobie poradzić beze mnie - Riv, Killer, Heimdall - dacie sobie radę. Wiecie gdzie wsiąść, wiecie kiedy wysiąść (tam gdzie wszyscy Mam zjazd, z Kielc jechałbym 3 i pół godziny, a po południu mam laboratoria na których muszę być. Może przed wakacjami się spotkamy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Damy rade Turim, jak cosik to też chętnie pomogę jeśli będzie jechał ktoś z okolic Gliwic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Niema problemu Turim Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Może przed wakacjami się spotkamy. A moze w wakacje? W wakacje to i ja bym podjal sie przyjazdu :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Why not Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Ja może będę i napewno cos sobie kupie ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi