Lukasz_Nepenti Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 swietochlowice to przede wszystkim dobry moment zebysmy dostarczyli Wam ciezkie przedmioty jak akwaria, teraria, podloza, zwirki, piaski itp produkty. Przy okazji mamy wiec promocje na duze ilosci podloza: 80l torfu w cenie 29,99 10l podloza dla mucholowek i kapturnic 39,99 (normalna cena 65zl) nastepnym razem polecam np byscie wszyscy zgrali sie, wybrali jedna osobe sposrod Was, ktora pozbiera zamowienia od wszystkich i zlozycie jedno grupowe zamowienie u nas. Jedyny problem to rozdzielanie wszystkiego pozniej (w tym wypadku nie popakujemy osobno i nie pooznaczamy wlascicieli) ale mysle, ze calosciowy rabat i gratisy spowoduje, ze bedzie to bardziej oplacalna metoda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 To ejst dobry pomysł Na nastepną napewno zamawiam ja i siotra razem i jeżeli ktoś jeszcze będzie chciał to zapraszam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 bede na 90% na gieldzie. prosze zerkac w moja liste i pytac na GG co chcecie i w jakich ilosciach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek_91 Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Ja też będę, mam roślinki na wymianę. Można poczytać w dziale wymiana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Ciągle aktualizowana lista: matek# kiler_89 rosiczka chocolate014 czatol nativ riv heimdall bonsaiii anutek mc pigmejka danon grzegorz p j psuja olgierd igor łukasz_nepenti witekd91 jeżeli ktoś z centrum katowic jedzie, to o 8:00 na dworcu pkp pod zegarem poznacie nas Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Jeżeli ktoś by chciał to mam dużo datur na wymiane(wraz z doniczką i ziemią)pisać na gg, dopuszczam możliwosć targowania się. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Nie będę, zmienili mi wczoraj plan i okazało się ze mam w sobote i niedziele labaroatoria, na których muszę być. Mam nadzieje, że przed wakacjami uda mie sie wybrać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 (edytowane) szkoda Turim że nie przyjedziesz ,to obiecanego pływacza wyśle Ci pocztą-jeśli jest to nadal aktualne Edytowane 29 Marca 2007 przez anutek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Aktualne. Ja po świętach wyślę ci swoje, bo nie wiem czy dopiero w czwartek nie będę w domu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 bede na 100% na gieldzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 Bede mial na gieldzie troche roslinek na wymiane wiec wy tez mozecie wziąść swoje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 30 Marca 2007 Autor Share Napisano 30 Marca 2007 Nie chcę ciebie martwić chocolate014, ale skoro masz urodzinki to musisz coś postawić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 Też będę - odwołali mi laborki z soboty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 30 Marca 2007 Share Napisano 30 Marca 2007 Trzymałeś nas w napięciu do ostatniej chwili Rekordowa ekipa będzie tym razem. Odliczamy godziny:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 I już po giełdzie... Szkoda, bo było super! Do nastepnej Pora na aktualkę listy i galerie z giełdy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi