Skocz do zawartości

Giełda Terrarystyczna W Świętochłowicach 31 Marca 2007

Rekomendowane odpowiedzi

swietochlowice to przede wszystkim dobry moment zebysmy dostarczyli Wam ciezkie przedmioty jak akwaria, teraria, podloza, zwirki, piaski itp produkty. Przy okazji mamy wiec promocje na duze ilosci podloza:

80l torfu w cenie 29,99

10l podloza dla mucholowek i kapturnic 39,99 (normalna cena 65zl)

nastepnym razem polecam np byscie wszyscy zgrali sie, wybrali jedna osobe sposrod Was, ktora pozbiera zamowienia od wszystkich i zlozycie jedno grupowe zamowienie u nas. Jedyny problem to rozdzielanie wszystkiego pozniej (w tym wypadku nie popakujemy osobno i nie pooznaczamy wlascicieli) ale mysle, ze calosciowy rabat i gratisy spowoduje, ze bedzie to bardziej oplacalna metoda.

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Ciągle aktualizowana lista: :D

matek#

kiler_89

rosiczka

chocolate014

czatol

nativ

riv

heimdall

bonsaiii

anutek

mc pigmejka

danon

grzegorz p j

psuja

olgierd

igor

łukasz_nepenti

witekd91

jeżeli ktoś z centrum katowic jedzie, to o 8:00 na dworcu pkp pod zegarem :) poznacie nas :D

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę, zmienili mi wczoraj plan i okazało się ze mam w sobote i niedziele labaroatoria, na których muszę być. Mam nadzieje, że przed wakacjami uda mie sie wybrać.

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda Turim że nie przyjedziesz :( ,to obiecanego pływacza wyśle Ci pocztą-jeśli jest to nadal aktualne ;)

Edytowane przez anutek
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.