Heimdall Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 No ja jestem na 150% + moze moja siostra Ale Turima nie będzie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nativ Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 jestem jak co giełde i tym razem juz nie sam ha ^^ ha ehh tylko ze ten no ucierpi na tym 1 osoba nie wiem jak wam to powiedzieć ... boje sie o mój portfel pewnie znów sie przerazi i straci na wadze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 5 Marca 2007 Share Napisano 5 Marca 2007 dobra ludzie oto co kiler ma na wymiane Sarracenia x 'Juthatip Soper'- mam kilka sadzonek spatulata capensis allred burmanii nasionka: allred aliciae spatulata capensis /alba u.subulata (najprawdopodobniej) nidiforlis no i najprawdopodobniej s.gastrica L1(modliszka) chciałbym sie pozbyć tych kapturnic bo niemam gdzie ich trzymac (teraz mam w terrarium ale na giełdzie kupuje dzbaneczniki nowe ...) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 (edytowane) Ja(czyli Matek#) razem z chocolate014 będziemy na 99% Moja oferta na wymianę*: roślina | rozmiar p. esseriana S zostały dwie sztuki S i kilka XS p. cyclosecta S skończyły się d. spatulata S d. aliciae XS d. capensis 'alba' siewki *rośliny przywiozę tylko na zamówieni, bo nie chcę się niepotrzebnie z nimi wozić, więc proszę o składanie wszelkich ofert na pw, gg lub emalię. UWAGA! Liczba dostępnych roślin ograniczona (nie dotyczy d. capensis 'alba') Jest jedno "ale" - nie mam za dużo doniczek to dam wam je w jakimś opakowaniu. Edytowane 24 Marca 2007 przez Matek# Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 (edytowane) Ja tez bede tu jest lista tego za co moge sie wymienic : D.spatulata (siewki lub wieksza roslinka) D.capensis 'alba' (siewki lub dosc duza roslinka) D.M. dutch(różne rozmiary) D.M. red green(roslinka o srednicy 3cm) U subulata 'Gran Sabana, Wenezuela' ewentualnie moge przyniesc roznej wielkosci sadzonki kawy (jesli kogos interesuje to pisac na PW) Edytowane 24 Marca 2007 przez bonsaiii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Ja też będę Oto roślinki które mogę wziąść D.M. red green D.M. giant D.M. regular form Kiełki drosery filiformis red Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Moja wymiana: jest tutaj. Oczywiście na 90% będę miał także ok 100 doniczek 5,5 cm osoby na giełdzie które są wypisane, lub na gg mi napisali: matek# kiler_89 rosiczka chocolate014 czatol nativ riv heimdall bonsaiii anutek mc pigmejka danon grzegorz p j kaczmar psuja olgierd najbardziej ubolewam, że turima nie będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Po raz kolejny zapraszamy na wystawe, ktora odbedzie sie 31 marca na Śląsku w Świętochłowicach: Centrum Kultury Śląskiej w Świętochłowicach ( jest to były MDK Zgoda) Pl. Krauzego 1 41-603 Świętochłowice Zapraszamy od 9 do 15 Juz tradycyjnie zapraszamy do rezerwowania roslin, ktore bedzie mozna odebrac bez kosztow wysylki i z dodatkowymi gratisami (niespodzianki). Niestety nie jestesmy w stanie wziac wszystkich roslin ze soba, wiec polecamy dokonywanie rezerwacji: e-mailem: na wystawa@nepenti.pl telefonicznie: 022 610 11 36 (rowniez fax) lub 668 516 716 lub ewentualnie poprzez komunikatory podane na stronie glownej Nepenti, ale prosze poczekac na potwierdzenie ze strony sprzedawcy, gdy bedzie on dostepny. Wazne by przy rezerwowaniu podac pelna nazwe, rozmiar i cene oraz zostawic swoje dane kontaktowe (wystarczy imie, nazwisko i telefon) Rezerwacji e-mailem mozna dokonywac do piątku 30.03.2007r do godziny 8 rano, a telefonicznie do piątku do godziny 18 Jezeli ktos jedzie z innej czesci naszego pieknego kraju i ma wolne miejsce w samochodzie lub chetnie porozmawia o roslinach owadozernych podczas podrozy innym srodkiem lokomocji, prosze sie ujawniac w tym temacie. Byc moze dzieki temu bedzie nas wiecej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Dopisz jeszcze kaczmara Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterfan Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Co do rezerwacji: można rezerwować wszystkie rośliny z oferty Nepenti czy nie???? :blink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Można rezerwować te, które są w ofercie A jeżeli jest [R] to trzeba było rezerwować już jakiś czas temu ps. będziesz na giełdzie? dopisać Cię do listy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Mam taki mały pomysł może ktoś by się podjął zrobienie fotorelacji z tej giełdy, żeby inni mogli zobaczyć co ich omineło . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Oczywiście aparat (aparaty?) będzie Nie musicie się martwić Będzie dużo fotek Niech żałują Ci którzy nie mogą przyjechać... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psuja Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Oczywiscie brat zapomniał o mnie aby dopisać mnie na liste... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 (edytowane) a chciałbym sie dowiedziec ile by kosztowały te rośliny: -sadzonka nepenthes rajah -Darlingtoni kalifornijskiej sadzonka -heliampfory hispida sadzonka jeśli poniżej 120 zł bedzie wszystko jestem zainteresowany. Edytowane 25 Marca 2007 przez bzyki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi