P.K. Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 (edytowane) no coz "najciemniej pod latarnia" nie dziw sie ze nie zauwaza tych ktorych ma najblizej PS. dobrze by bylo zeby Ci ktorzy beda po raz pierwszy na gieldzie a nie maja na forum umieszczonego wlasnego fota zrobili i wklili np w profilu (bedzie lawiej rozpoznac "nowe twarze" na realu w takim tlumie jaki jest na gieldzie zawsze) Edytowane 25 Marca 2007 przez bonsaiii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Darlingtonia: Rozmiar M- cena detaliczna 39.99zł - doniczka o średnicy 8,5cm, - co najmniej 5 zdrowych liści, - długość liści 5-7cm. Heliamfora chyba tez 39zl a rajah mysle ze powyzej 40... tylko zastanow sie czy utrzymasz te rosliny... (nie odpisuj w tym temacie, bo zasmiecimy go calkiem) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Rajah w BE kosztuje kolejno rozmiarami S -8$ M - 12 L -16$ do tej ceny zapewne trzeba bedzie doliczyc cene sprowadzenia go jesli nepenti bedzie sprowadzalo dzbanki na zamowienia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Już raczej za późno na sprowadzanie czegokolwiek.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterfan Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Nie wiem, czy będę na 100% , więc nie dopisuj mnie do listy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesieklu Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Ja niestety mam za daleko żeby pojechać ale chciałbym tam być! :: mam nadzieje że ktoś weźmie ze sobą aparat i porobi pare fotek. Chciałbym zobaczyć co tam się będzie działo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 A czy są przewidziane jakieś zniżki w ofercie nepenti dla stałych klientów, lub dla użytkowników forum? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 chyba zawsze jest 5% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 sadzonki darlingtonii ok 2-3cm srednicy 12,99zl - okolo 7szt. jeden jedyny dorosly, piekny rosolistnik 50zl, ktorego nie da sie wyslac, wiec gielda jest jedyna mozliwoscia nabycia tej rosliny. Bedzie kwitla w sierpniu. sadzonki mucholowki fine tooth x red clone 2 11,99zl (patrz galeria nepenti) kto pierwszy ten lepszy na wystawa@nepenti.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 Właśnie przed chwiklą dostałem smsa, od Turima, być może wpadnie na giełde W czwartek da ostateczną odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 jak ktoś potrzebuje to,oprócz roslinek mogę wziąść też torf,bo mam go troszkę -jakieś 160 l. Oczywiście też na wymiane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 Potwierdzam wiadomosci heimdala jest szansa ze turim bedzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 Też odwiedze świony:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 Aktualna lista: matek# kiler_89 rosiczka chocolate014 czatol nativ riv heimdall bonsaiii anutek mc pigmejka danon grzegorz p j kaczmar psuja olgierd igor turim (najprawdopodobniej) łukasz_nepenti ośmiele sie powiedziec, ze warszawa sie przy nas chowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 28 Marca 2007 Share Napisano 28 Marca 2007 ośmiele sie powiedziec, ze warszawa sie przy nas chowa sorry ale troche off top .... masz rację ale zobaczymy co będzie w wakacje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi