Mariusz Lesiuk Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 Drosera paradoxa Drosera ordensis Drosera fulva Na razie tylko tyle. Jak będę miał trochę czasu to coś jeszcze dorzucę. Przyjdzie wiosna, lato to zrobię więcej fotek. Chyba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 2 fotka ale są super ..........' moje mazenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil666 Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 bardzo ładne, kupiłeś sadzonki czy z nasion Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 11 Lutego 2007 Share Napisano 11 Lutego 2007 śliczne... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 12 Lutego 2007 Autor Share Napisano 12 Lutego 2007 bardzo ładne, kupiłeś sadzonki czy z nasion Kupiłem "gotowe" rośliny. Paradoxa to zakup w OBI. Zakupić nasiona jest trudno, ciężko tez podobno doprowadzić je do kiełkowania (nie mam tu doświadczenia). Petiolaris są jednak rosiczkami wymagającymi zapylenia krzyżowego, więc nawet z kwitnienia u mnie nasionek nie ma, zreszta pędy kwaitowe raczej obcinam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 12 Lutego 2007 Share Napisano 12 Lutego 2007 Paradoxa to zakup w OBI. W Polskim OBI? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 12 Lutego 2007 Autor Share Napisano 12 Lutego 2007 W Polskim OBI? No OBI to market niemiecki , ale tak poważnie to w Polsce, dokładnie w Płocku. Były tylko 2 zmarnowane paradoxy na palecie pośród capensisów i muchołówek. Jak się ma farta to można coś takiego trafić. W Niemczech np. oferta OBI jest dużo lepsza niż u nas. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcio Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 bardzo ladne roslinki. zycze milej chodowli ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Takie wynalazki maja w OBI <szok> naprawdę piękne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi