mmandi Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 kiedyś był już ten post, ale go nie ma (chyba, że nie umiem go znaleźć :blink: ), wiec jeszcze raz torfowisko w województwie podkarpackim zdjęcia z 13 września 2005 zdjęcia z 25 lipca 2006 pozdrawiam B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Te rosiczki to rotundifolia ? Czy sie myle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Te rosiczki to rotundifolia ? Czy sie myle Przecież w temacie napisane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 A gdzie to jest konkretnie? Bo może blisko mnie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmandi Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 A gdzie to jest konkretnie? Bo może blisko mnie... między Tarnowem a Dębicą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Oj to daleko... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Przecież w temacie napisane Sorki nie zauważyłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Roślinki przepiękne mmmmm..... mmandi czy mógł byś powiedzieć dokładnie gdzie znajduje się to torfowisko najbliższa wioska czy coś w tym stylu może się tam wybiore Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Ale pamietaj że rosiczki w polsce sa pod ochrona, i na torfowiskac mozna je tylko podziwiac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Tego akurat nie trzeba mi przypominać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Ja mieszkam w okolicach Tarnowa... chętnie w na wiosnę lub w lecie wybrałbym się w te tereny, porobił parę zdjęć i pokazał je tu na forum. Sam widok zapiera dech w piersiach, widząc swoich ulubieńców w swoim środowisku. SETH, czy mógłbyś mi opisać gdzie to się znajduje ?? Jak chcesz to może być PW. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 odemie 3 kilometry drogi też są na opuszczonej bagnistej łące ,ale widać że za kilka lat zarosną przykre nie? i niewiem czy mogę wziąc kilka. oczywiśie łąka nie jest własnościa państwa i nie należy do parku narodowego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Bzyki nie chce cie martwić ale one na łąkach nie rosną... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlos10 Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 pewnie chodziło mu o torfowisko jakieś albo pomylił się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Extra chodź moje torfowisko wygląda bardziej jak łąka ale też niby tam sa. Leśniczy mówił mi ze w wiosne widział P.S a nasiona rosiczek z torfowiska sa też pod ochroną?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi