Skocz do zawartości

Komentarze, Opinie Pytania Do Konkursu "roślina Miesiąca"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Łukasz jak należy interpretować podane przez Ciebie FAQ, w odniesieniu do Regulaminu Konkursu? Chodzi mi konkretnie na odp. pkt 6: "jakie zdjęcia należy podawać, znaczy się, całej rośliny, tylko pułapki, tylko kwiatu, tylko liścia? Wedle uznania". Tymczasem stoi to w sprzeczności z pkt 1 i 2 Regulaminu Konkursu. Sprawa dla mnie jest o tyle istotna, że chciałbym zamieścić ładne zdjęcie, które niestety przedstawia wyłącznie kawałek mojej rośliny.

Edytowane przez Serbia
Odnośnik do odpowiedzi

Lukasz_Nepenti napisał:
Dziekuje za spostrzezenie. Calej rosliny, poniewaz jest to konkurs na rosline miesiaca, nie na jej kawalek :)

A czy czasem kiedys nie bylo tak, że można bylo kawalek rosliny? Godzine robilem zdjęcia, a potem mi powiedzieli, że ma być zdjęcie całej rośliny ;]

Odnośnik do odpowiedzi

a teraz zasadnicze pytanie ..... wszędzie jest napisane że to konkurs na zdjęcie najładniejszej rośliny .... ale czy swojej posiadanej czy ogólnie na zdjęcie rośliny ... np znalezionej w lesie, w ogrodzie botanicznym

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

skoro to może być roślina z OB to miodzio bo pytałem o to ok 2 miesiące temu ale nie uzyskałem odpowiedzi ....................a dlaczego temat został zamknięty ???? czy już mamy 31.10 ?????????????

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.