Lukasz_Nepenti Napisano 1 Września 2007 Autor Share Napisano 1 Września 2007 tak, juz wlasciwie ruszyl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbia Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 (edytowane) Łukasz jak należy interpretować podane przez Ciebie FAQ, w odniesieniu do Regulaminu Konkursu? Chodzi mi konkretnie na odp. pkt 6: "jakie zdjęcia należy podawać, znaczy się, całej rośliny, tylko pułapki, tylko kwiatu, tylko liścia? Wedle uznania". Tymczasem stoi to w sprzeczności z pkt 1 i 2 Regulaminu Konkursu. Sprawa dla mnie jest o tyle istotna, że chciałbym zamieścić ładne zdjęcie, które niestety przedstawia wyłącznie kawałek mojej rośliny. Edytowane 1 Września 2007 przez Serbia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 1 Września 2007 Autor Share Napisano 1 Września 2007 Dziekuje za spostrzezenie. Calej rosliny, poniewaz jest to konkurs na rosline miesiaca, nie na jej kawalek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Dziekuje za spostrzezenie. Calej rosliny, poniewaz jest to konkurs na rosline miesiaca, nie na jej kawalek A czy czasem kiedys nie bylo tak, że można bylo kawalek rosliny? Godzine robilem zdjęcia, a potem mi powiedzieli, że ma być zdjęcie całej rośliny ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 Było tak, ale już nie jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 a teraz zasadnicze pytanie ..... wszędzie jest napisane że to konkurs na zdjęcie najładniejszej rośliny .... ale czy swojej posiadanej czy ogólnie na zdjęcie rośliny ... np znalezionej w lesie, w ogrodzie botanicznym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy.prv.1991 Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 czy mozna zmienic zdjecie w konkursie na rosline miesiaca? wykonalem lepsze zdjecie ale nie wiem czy moge je zamienic. porsze o odpowiedz najlepiej administratora. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 MOZNA!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 15 Października 2007 Autor Share Napisano 15 Października 2007 wciaz kilka osob nie rozumie, iz ma byc to zdjecie calej rosliny! CALA ROSLINA ma byc widoczna na zdjeciu. Inne nie beda brane pod uwage przy glosowaniu. Moze to byc roslina z ogrodu botanicznego lub z natury. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 skoro to może być roślina z OB to miodzio bo pytałem o to ok 2 miesiące temu ale nie uzyskałem odpowiedzi ....................a dlaczego temat został zamknięty ???? czy już mamy 31.10 ????????????? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 16 Października 2007 Autor Share Napisano 16 Października 2007 nie, juz jest 15, wiec czas na glosowanko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 a czy można głosować na siebie ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 mozna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrH Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 jezeli w konkursie chodzi o to aby wybrac rosline najlepiej utrzymana to chyba powinna byc to roslina osoby ktora bierze udzial w konkursie, a nie zdjecie zrobione roslinie w naturze lub ogrodzie botanicznym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 czas na głosowanie czyli co ??? to nie jest konkurs do końca miesiąca ?? tylko do 15 a potem 15 dni na głosowanie ??? nie łapię :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi