Skocz do zawartości

Komentarze, Opinie Pytania Do Konkursu "roślina Miesiąca"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Łukasz jak należy interpretować podane przez Ciebie FAQ, w odniesieniu do Regulaminu Konkursu? Chodzi mi konkretnie na odp. pkt 6: "jakie zdjęcia należy podawać, znaczy się, całej rośliny, tylko pułapki, tylko kwiatu, tylko liścia? Wedle uznania". Tymczasem stoi to w sprzeczności z pkt 1 i 2 Regulaminu Konkursu. Sprawa dla mnie jest o tyle istotna, że chciałbym zamieścić ładne zdjęcie, które niestety przedstawia wyłącznie kawałek mojej rośliny.

Edytowane przez Serbia
Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za spostrzezenie. Calej rosliny, poniewaz jest to konkurs na rosline miesiaca, nie na jej kawalek :)

A czy czasem kiedys nie bylo tak, że można bylo kawalek rosliny? Godzine robilem zdjęcia, a potem mi powiedzieli, że ma być zdjęcie całej rośliny ;]

Odnośnik do odpowiedzi

a teraz zasadnicze pytanie ..... wszędzie jest napisane że to konkurs na zdjęcie najładniejszej rośliny .... ale czy swojej posiadanej czy ogólnie na zdjęcie rośliny ... np znalezionej w lesie, w ogrodzie botanicznym

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

skoro to może być roślina z OB to miodzio bo pytałem o to ok 2 miesiące temu ale nie uzyskałem odpowiedzi ....................a dlaczego temat został zamknięty ???? czy już mamy 31.10 ?????????????

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.