Gość Mehi Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 tak. dzis zostanie utworzona sonda i do konca miesiaca glosujemy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 szkoda bo mam już zdjęcie wybrane ale co tam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 oj nie doczytałem regulaminu nie można głosować na siebie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Jeżeli Łukasz nie zrobi w niedługim czasie, to ja przed północą jak mi sie uda otworzę głowowanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Mehi mała wpadka. W regulaminie jest jasno i wyraźnie napisane, że nie można oddawać głosu na samego siebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobik13 Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Fotki wykonane w naturze lub ogrodzie botanicznym powinny być niedozwolone. Nagradzamy konkretną osobę. Więc jak nagrodzic środowisko naturalne lub ogród botaniczny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 nie my nagradzamy my głosujemy pomagamy danej osobie wygrać . Demokracja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbia Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Mehi mała wpadka. W regulaminie jest jasno i wyraźnie napisane, że nie można oddawać głosu na samego siebie. a kto zagłosował na siebie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Każdy kto głosował na siebie (co mogę łatwo sprawdzić) zostanie mu odjęty po prostu jeden głos i już Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 możecie mi znów wlepić osta ale "8. Na zdjęciu musi być widoczna mała karteczka z nickiem, oraz aktualną datą" mogę np. dopisać to w paincie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Tom jest jasno napisane, że ma być karteczka. Tzn. że nie możesz dopisać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Dokładnie Ta karteczka ma być na fotce w trakcie robienia fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 heh tylko ciekawe, jak dołączę taką karteczkę na zdjęciu makro, gdzie roślina ma np. 1 cm. A co do wspomagaczy, to można kadrować? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Można kadrować Wspomagacze, chodziło nam o to, żeby nie retuszować fotek, nie zmieniać jasności i takich małych rzeczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Widzę, że część użytkowników nie wie w czym przerabiać zdjęcia. Polecam darmowe InfranView. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi