Skocz do zawartości

Komentarze, Opinie Pytania Do Konkursu "roślina Miesiąca"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

moim zdaniem zdjęcia mogłyby być mniejsze nie wszyscy maja aparat cyfrowy[ja mam komórkę kamcio też ,u mnie nie da sie większych zdjęć robić jak640x480]

Odnośnik do odpowiedzi

Nie Mietku :)

5. Rozmiar zdjęcia to 800x600 pikseli (ew. 600x800)

Nawet mniejsze fotki możesz do takiego rozmiaru spokojnie zwiększyć, choć tracisz jednocześnie na jakości :)

Odnośnik do odpowiedzi

Tom też mam komóre ;) Mogłem se dać większe zdjęcie ale dałem takie tylko dlatego że chciałem się zmieścić w wymaganiach, bo akurat u mnie jest tak że moge robic zdjęcia 640*480 , 1280*1024 , 1600*1200 i 2024*1600 czy jakoś tak <_< A nie moge robić 800*600 dziwnie jakoś :wacko: A może być już ta 640*480???????????? :( Czy sobie musze inny aparat sprawić

Edytowane przez kamcio122
Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...
Na zdjęciu musi być widoczna mała karteczka z nickiem, oraz aktualną datą

Mozna by było to znieść ? Mam fotki ale jak robie to nie daje zawsze karteczki z nickiem a aparatu nie mam żeby zrobić nowa fotkę?

Da rade cos zrobic ?

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...
Gość BartoszW
To rób zawsze 2 fotki, z karteczką i bez :) Tego punkty nie zamierzamy znieść z regulaminu

Dlaczego nie? Niektórzy robią zdjęcia siewkom, to co karteczke też mają do nich przyczepić?

Przecież nikt nie będzie próbował wgrywać nie swojej fotki, .....

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem w konkursie nie powinno być dwóch zdjęć rośliny tego samego gatunku <_< jeżeli ktoś zrobi zdjęcie np. capensisa a następnie inna osoba również machnie fotke capensisowi i wygra to konkurs staje się nie obiektywny (przy założeniu, że obie rośliny są bardzo podobne). Tak więc jeżeli ktoś zrobi fotke danego gatunku jako pierwszy, to kolejne osoby nie mogą wstawiać zdjęć rośliny tego samego gatunku. Dzięki temu będzie mniejsza ilość uczestników ale większa różnorodność gatunkowa no i stan prezentowanych roślin powinien pójść w górę.

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba się zastanowić nad wprowadzeniem tego od przyszłego konkursu :) Nie wiem czy to dobry pomysł... A może jednak :) Co inni sądzą o takim pomysle?

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widzę w konkursie dwie Ventraty, trzy capensisy to naprawdę nie wiem na kogo głosować bo zdjęcia są naprawdę bardzo podobne. A głosowanie to loteria bo głos jest tylko jeden więc nie mogę trzy razy zagłosować na ludzi którzy pokazali Ventratę a tak było by sprawiedliwiej żeby nikogo nie skrzywdzić ;) Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi ;) Mature mam teraz na głowie i ciężko mi się myśli :P

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.