Heimdall Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Ja polecam wgrywać fotki na imageshack.us i tak wybierać resizeimage = 800x600 idealna metoda + działa szybciej niż fotosiki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 moim zdaniem zdjęcia mogłyby być mniejsze nie wszyscy maja aparat cyfrowy[ja mam komórkę kamcio też ,u mnie nie da sie większych zdjęć robić jak640x480] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 No ale przecież możesz dodać takie. Ograniczenie max. jest do 800x600 lub 600x800 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Nie Mietku 5. Rozmiar zdjęcia to 800x600 pikseli (ew. 600x800) Nawet mniejsze fotki możesz do takiego rozmiaru spokojnie zwiększyć, choć tracisz jednocześnie na jakości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 A no to sie pomyliłem, sorki ale zmyliło mnie to, że jest fotka o rozmiarze 640x480 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamcio122 Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 (edytowane) Tom też mam komóre Mogłem se dać większe zdjęcie ale dałem takie tylko dlatego że chciałem się zmieścić w wymaganiach, bo akurat u mnie jest tak że moge robic zdjęcia 640*480 , 1280*1024 , 1600*1200 i 2024*1600 czy jakoś tak A nie moge robić 800*600 dziwnie jakoś :: A może być już ta 640*480???????????? Czy sobie musze inny aparat sprawić Edytowane 6 Lutego 2008 przez kamcio122 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 Możesz zrobić większe zdjęcie i zmniejszyć w programie graficznym, a przy okazji wykadrować i takietam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamcio122 Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 OK Zrobione, zobaczcie czy teraz dobrze http://nepenti.eu/forum/Roslina-Miesaca-Luty-2008-t7258.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Na zdjęciu musi być widoczna mała karteczka z nickiem, oraz aktualną datą Mozna by było to znieść ? Mam fotki ale jak robie to nie daje zawsze karteczki z nickiem a aparatu nie mam żeby zrobić nowa fotkę? Da rade cos zrobic ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 To rób zawsze 2 fotki, z karteczką i bez Tego punkty nie zamierzamy znieść z regulaminu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BartoszW Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 To rób zawsze 2 fotki, z karteczką i bez Tego punkty nie zamierzamy znieść z regulaminu Dlaczego nie? Niektórzy robią zdjęcia siewkom, to co karteczke też mają do nich przyczepić? Przecież nikt nie będzie próbował wgrywać nie swojej fotki, ..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Moim zdaniem w konkursie nie powinno być dwóch zdjęć rośliny tego samego gatunku jeżeli ktoś zrobi zdjęcie np. capensisa a następnie inna osoba również machnie fotke capensisowi i wygra to konkurs staje się nie obiektywny (przy założeniu, że obie rośliny są bardzo podobne). Tak więc jeżeli ktoś zrobi fotke danego gatunku jako pierwszy, to kolejne osoby nie mogą wstawiać zdjęć rośliny tego samego gatunku. Dzięki temu będzie mniejsza ilość uczestników ale większa różnorodność gatunkowa no i stan prezentowanych roślin powinien pójść w górę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Trzeba się zastanowić nad wprowadzeniem tego od przyszłego konkursu Nie wiem czy to dobry pomysł... A może jednak Co inni sądzą o takim pomysle? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Jak widzę w konkursie dwie Ventraty, trzy capensisy to naprawdę nie wiem na kogo głosować bo zdjęcia są naprawdę bardzo podobne. A głosowanie to loteria bo głos jest tylko jeden więc nie mogę trzy razy zagłosować na ludzi którzy pokazali Ventratę a tak było by sprawiedliwiej żeby nikogo nie skrzywdzić Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi Mature mam teraz na głowie i ciężko mi się myśli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 wg mnie lipny pomysł Jak ktoś ma tylko capensisa a robi super fotki to dlaczego ma nie wygrać konkursu? Kazda fotka czymś sie rożni A i tak dużo osób glosuje "na kolegę" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi