Skocz do zawartości

Komentarze, Opinie Pytania Do Konkursu "roślina Miesiąca"

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Myślę że nagrody sie znajdą- od userów forum ;) A tymczasem dla czystej zabawy można dokończyć konkurs październikowy- wystarczy ankiete machnąć, i założyć temat na grudzień, listopad chyba sie pominie...

Swoją drogą nagroda chyba nie jest najważniejsza:P?

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem jak najbardziej za przywróceniem konkursu. Mam tylko nadzieje że tak jak kilka osób napisało nagroda nie jest najważniejsza i dalej będą chętni którzy dadzą do konkursu ładne zdjęcia :)

A nagrodą może być np. mały znaczek przy nicku czy coś w tym stylu.

Pozdro!

Edytowane przez Gawien
Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

Witam :). Od stycznia rusza nowa edycja konkursu na Roślinę Miesiąca. Regulamin został trochę zmieniony tak więc proszę wszystkich którzy są zainteresowani wzięciem udziału o zapoznanie się : REGULAMIN .

Od siebie opisze ogólnie o co będzie chodzić w nowym konkursie. W związku z tym że nie jesteśmy w stanie zapewnić nagród co miesiąc takich jakie były kiedyś , konkurs został podzielony na dwie części:

Roślinę miesiąca - od stycznia do listopada. Konkurs w którym nagrodą będzie wyróżnienie nicka na miesiąc innym ustalonym wcześniej kolorem , oraz awans do konkursu na roślinę roku.

Roślina roku - konkurs będzie organizowany w grudniu. Będzie składał się ze zdjęć które wygrały w danym roku konkurs na roślinę miesiąca. W tym konkursie będą trzy miejsca , za każde z nich nagroda będzie w postaci rośliny.

Mam nadzieje że do konkursu będzie startować dużo osób , życzę wszystkim powodzenia i zapraszam do robienia zdjęć ;)

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

co będzie dalej z konkursami na roślinę miesiąca? będą dalej kontynuowane? bo Gawien rezygnuje więc jest ktoś kto będzie to prowadzić?

to co dalej z tym konkursem? mogę ja go poprowadzić czy ktoś ma coś przeciwko? a może jest ktoś kto sie tym zajmie?

jak admini nie mogą dodać tego podpisu to jak dla mnie może być bez tego znaczku za wygranie rośliny miesiąca wystarczy nagroda za wygranie rośliny roku

PROSZĘ O WYPOWIEDŹ

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 months later...
Dalsze edycje konkursu stoją pod znakiem zapytania jako ze nie ma chetnych do wystawiania zdjęć ani do głosowania.

Szami może teraz będzie więcej chętnych , wiosna się zaczęła i będzie można pstrykać ładne fotki roślinom które zimowały :)

Ludzie do roboty i na następny konkurs niech będzie większa frekwencja :)

PS. Co do chętnych do głosowania : trzeba pilnować i odświeżać ankiety na głównej stronie bo inaczej temat spada i nie jest widziany

Edytowane przez Gawien
Odnośnik do odpowiedzi

Dobra , to tera mogę i glosować i robić fotki .

Więc już jedna osoba będzie brała udział w konkursie :)

edit:

PS: Ale ten stary zielony ładniejszy ^_^

Edytowane przez Tom
Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.