michcup Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 przydało by się znaleźć sponsora na jakieś nagrody nie koniecznie pieniężne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Myślę że nagrody sie znajdą- od userów forum A tymczasem dla czystej zabawy można dokończyć konkurs październikowy- wystarczy ankiete machnąć, i założyć temat na grudzień, listopad chyba sie pominie... Swoją drogą nagroda chyba nie jest najważniejsza:P? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 dokładnie nagroda nie jest najważniejsza ważna jest przyjemność rywalizacji też jestem za dokończeniem rośliny października tylko jest jeden problem niema zdjęć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 (edytowane) Ja jestem jak najbardziej za przywróceniem konkursu. Mam tylko nadzieje że tak jak kilka osób napisało nagroda nie jest najważniejsza i dalej będą chętni którzy dadzą do konkursu ładne zdjęcia A nagrodą może być np. mały znaczek przy nicku czy coś w tym stylu. Pozdro! Edytowane 23 Listopada 2008 przez Gawien Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Mysle ze na nagrody powinny byc roslinki Admini ze swoich bogatych hodowli moze cos odstąpią jak i inny userzy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 rośliny by były najlepsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Ja się tak zastanawiam czy to już nie za duże wymagania z waszej strony ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 (edytowane) Pomażyć zawsze można Edytowane 7 Lutego 2009 przez michcup Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Witam . Od stycznia rusza nowa edycja konkursu na Roślinę Miesiąca. Regulamin został trochę zmieniony tak więc proszę wszystkich którzy są zainteresowani wzięciem udziału o zapoznanie się : REGULAMIN . Od siebie opisze ogólnie o co będzie chodzić w nowym konkursie. W związku z tym że nie jesteśmy w stanie zapewnić nagród co miesiąc takich jakie były kiedyś , konkurs został podzielony na dwie części: Roślinę miesiąca - od stycznia do listopada. Konkurs w którym nagrodą będzie wyróżnienie nicka na miesiąc innym ustalonym wcześniej kolorem , oraz awans do konkursu na roślinę roku. Roślina roku - konkurs będzie organizowany w grudniu. Będzie składał się ze zdjęć które wygrały w danym roku konkurs na roślinę miesiąca. W tym konkursie będą trzy miejsca , za każde z nich nagroda będzie w postaci rośliny. Mam nadzieje że do konkursu będzie startować dużo osób , życzę wszystkim powodzenia i zapraszam do robienia zdjęć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 co będzie dalej z konkursami na roślinę miesiąca? będą dalej kontynuowane? bo Gawien rezygnuje więc jest ktoś kto będzie to prowadzić? to co dalej z tym konkursem? mogę ja go poprowadzić czy ktoś ma coś przeciwko? a może jest ktoś kto sie tym zajmie? jak admini nie mogą dodać tego podpisu to jak dla mnie może być bez tego znaczku za wygranie rośliny miesiąca wystarczy nagroda za wygranie rośliny roku PROSZĘ O WYPOWIEDŹ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 (edytowane) Dalsze edycje konkursu stoją pod znakiem zapytania jako ze nie ma chetnych do wystawiania zdjęć ani do głosowania. Szami może teraz będzie więcej chętnych , wiosna się zaczęła i będzie można pstrykać ładne fotki roślinom które zimowały Ludzie do roboty i na następny konkurs niech będzie większa frekwencja PS. Co do chętnych do głosowania : trzeba pilnować i odświeżać ankiety na głównej stronie bo inaczej temat spada i nie jest widziany Edytowane 1 Czerwca 2009 przez Gawien Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Ja nie mogę glosować , gdyż nie mogę wejść w żadne ankiety na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Ja nie mogę glosować , gdyż nie mogę wejść w żadne ankiety na forum Spróbuj zmienić skórkę np. na Zielona (nowa). Na starej też mi się ankiety sypały. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 (edytowane) Dobra , to tera mogę i glosować i robić fotki . Więc już jedna osoba będzie brała udział w konkursie edit: PS: Ale ten stary zielony ładniejszy Edytowane 1 Czerwca 2009 przez Tom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 ja rowniez mam zamiar wziac udzial w konkursie tego miesiaca wiec dojdzie 2 osoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi