szamanka Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 No to trzymam za słowo, ale jak przez najbliższe 2-3 miesiące znowu będą 3 zdjęcia to odpuszczamy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 I proszę co się stało dzięki mnie Ale niestety coś mi pomniejszacz zdjęć szwankuje-znacie jakiś nie do pobieranie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Ja jestem za tym aby dodać do regulaminu punkt który nakazywałby wstawianie zdjęć na konkurs przez forum a nie przez inne serwery , wtedy wszystkie będą odpowiednio się otwierać i nie będzie problemu że serwer zmniejszy zdjęcie bez naszej wiedzy ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Wystarczy umiejętnie podlinkować, nie widzę potrzeby. To nie serwer zmniejszył tylko maklerw musiał kombinować zamiast pójść na łatwiznę i dać któryś z gotowych linków generowanych przez fotosik. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Mi tam nie chodzi akurat konkretnie o Maklerwa , ogólnie , pomyślałem że może tak byłoby lepiej ;] Taka mała propozycja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Jeśli inni są za to czemu nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Nie wiem jak Wam ale mi by się nie chciało otwierać aż tylu załączników. Poza tym ile było takich przypadków przez te wszystkie konkursy, żeby zmieniać przez to regulamin? Dwa tygodnie chyba wystarczy, żeby sprawdzić czy wstawione zdjęcie ma odpowiednie rozmiary Zdjęcie w poście jest lepsze niż załącznik, bo od razu widać czyje jest, a jak się pootwiera tyle zakładek to się wszystko myli i trzeba sprawdzać przed zagłosowaniem. Wole jak wszystkie są od razu widoczne w temacie z konkursem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam Może uda mi się zachęcić Was do robienia ładnych fotek i wstawianie ich tutaj , zaproponuję nagrodę za konkurs lipcowy. Osoba której zdjęcie wygra , otrzyma (może i małą ale zawsze) Heliamphore Minor . Wys , ok 2 cm , 3 zdrowe liście , roślinka będzie wysłana bez podłoża , dodaję tylko doniczkę. Warunek jest tylko jeden : co najmniej 20 zdjęć musi wystartować w konkursie . Inaczej roślinka zostanie może na następny konkurs ;] Tak więc zapraszam! http://www.rosliny-owadozerne.pl/Roslina-M...2009-t9605.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Pytanie, dlaczego są jakieś chore limity co do wielkości zdjęcia ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Pytanie, dlaczego są jakieś chore limity co do wielkości zdjęcia ? Bo jak fota jest za duża i nie mieści się na ekranie to ciężko jest oglądać a jak jest za mała to słabo widać. Wydaje mi się że wszystko jasne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 (edytowane) jasne bo wszyscy mają rozdziałke 800x600.... Nik już nie ma mniejszej jak 1024x768 Edytowane 2 Września 2009 przez mati43 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 jasne bo wszyscy mają rozdziałke 800x600.... Nik już nie ma mniejszej jak 1024x768 Technicznie to 1024x768 jest wieksza od 800x600, ja np. jade na rozdzielczosci 1680x1050, ale przyjely sie takie wymiary, ladnie wszystko na nich widac wiec to nie powinien byc problem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Moim zdaniem ramy są całkiem ok , myślę że nikt nie powinien mieć problemów ze zmniejszeniem zdjęcia . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Cześć . Zamierzam odświeżyć regulamin konkursu . Będzie kilka zmian , pierwsze najistotniejsze to : wybór aparatu będzie opcjonalny . Zmiana będzie też w rozmiarach zdjęć , otóż zamierzam zmniejszyć próg szerokości zdjęcia , wysokość zostanie bez zmian . Chciałbym też żebyście napisali , o ew. zmianach które Wy byście wprowadzili do regulaminu. Czekam na opinie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Witam zapraszam do zapoznania się ze zmienionym regulaminem , punkty które uległy zmianie będą przez jakiś czas podkreślone Regulamin obowiązuje już od tego miesiąca http://www.rosliny-owadozerne.pl/Regulamin...ursu-t7256.html Zapraszam też do uczestnictwa w konkursie na roślinę listopada ! http://www.rosliny-owadozerne.pl/Roslina-M...009-t10047.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi