Skocz do zawartości

Komentarze, Opinie Pytania Do Konkursu "roślina Miesiąca"

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 362
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja jestem za tym aby dodać do regulaminu punkt który nakazywałby wstawianie zdjęć na konkurs przez forum a nie przez inne serwery , wtedy wszystkie będą odpowiednio się otwierać i nie będzie problemu że serwer zmniejszy zdjęcie bez naszej wiedzy ... ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy umiejętnie podlinkować, nie widzę potrzeby. To nie serwer zmniejszył tylko maklerw musiał kombinować zamiast pójść na łatwiznę i dać któryś z gotowych linków generowanych przez fotosik.

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Wam ale mi by się nie chciało otwierać aż tylu załączników. Poza tym ile było takich przypadków przez te wszystkie konkursy, żeby zmieniać przez to regulamin? Dwa tygodnie chyba wystarczy, żeby sprawdzić czy wstawione zdjęcie ma odpowiednie rozmiary :P

Zdjęcie w poście jest lepsze niż załącznik, bo od razu widać czyje jest, a jak się pootwiera tyle zakładek to się wszystko myli i trzeba sprawdzać przed zagłosowaniem. Wole jak wszystkie są od razu widoczne w temacie z konkursem.

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

Witam :)

Może uda mi się zachęcić Was do robienia ładnych fotek i wstawianie ich tutaj , zaproponuję nagrodę za konkurs lipcowy.

Osoba której zdjęcie wygra , otrzyma (może i małą ale zawsze) Heliamphore Minor . Wys , ok 2 cm , 3 zdrowe liście , roślinka będzie wysłana bez podłoża , dodaję tylko doniczkę.

Warunek jest tylko jeden : co najmniej 20 zdjęć musi wystartować w konkursie . Inaczej roślinka zostanie może na następny konkurs ;]

Tak więc zapraszam!

http://www.rosliny-owadozerne.pl/Roslina-M...2009-t9605.html

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...
Pytanie, dlaczego są jakieś chore limity co do wielkości zdjęcia ?

Bo jak fota jest za duża i nie mieści się na ekranie to ciężko jest oglądać a jak jest za mała to słabo widać. Wydaje mi się że wszystko jasne :)

Odnośnik do odpowiedzi

jasne bo wszyscy mają rozdziałke 800x600.... Nik już nie ma mniejszej jak 1024x768 :)

Technicznie to 1024x768 jest wieksza od 800x600, ja np. jade na rozdzielczosci 1680x1050, ale przyjely sie takie wymiary, ladnie wszystko na nich widac wiec to nie powinien byc problem.

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

Cześć .

Zamierzam odświeżyć regulamin konkursu . Będzie kilka zmian , pierwsze najistotniejsze to : wybór aparatu będzie opcjonalny . Zmiana będzie też w rozmiarach zdjęć , otóż zamierzam zmniejszyć próg szerokości zdjęcia , wysokość zostanie bez zmian .

Chciałbym też żebyście napisali , o ew. zmianach które Wy byście wprowadzili do regulaminu.

Czekam na opinie ;)

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...

Witam zapraszam do zapoznania się ze zmienionym regulaminem , punkty które uległy zmianie będą przez jakiś czas podkreślone :)

Regulamin obowiązuje już od tego miesiąca :)

http://www.rosliny-owadozerne.pl/Regulamin...ursu-t7256.html

Zapraszam też do uczestnictwa w konkursie na roślinę listopada ! http://www.rosliny-owadozerne.pl/Roslina-M...009-t10047.html

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.