hddk Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Z tego co widzę, z regulaminu wypadł zakaz startów dla podwójnego zwycięzcy konkursów comiesięcznych. Może się więc tak zdarzyć, że dwa lub więcej zdjęć jednej osoby weźmie udział w konkursie na roślinę roku, a co za tym idzie jedna osoba może zgarnąć całe podium dla siebie Może dodać zapis, że w takim przypadku na podium staje tylko jedno, wyżej ocenione zdjęcie, a kolejne miejsce przypada następnej osobie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Tak dobrze zauważyłeś , odpowiadam na pytanie : myślę żeby zrobić w najbliższym czasie oddzielny regulamin na roślinę roku gdzie wszystko to będzie Z tą tylko różnicą , że jak użytkownik wygra kilka razy to później nie będzie przechodziło zdjęcie które wyżej zostało ocenione tylko te które wybierze zwycięzca Druga część Twojej propozycji żeby przechodziła w takiej sytuacji osoba na"drugim miejscu" : myślałem o tym samym i chyba nie będzie żadnych zastrzeżeń do tego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Rzeczywiście słuszna uwaga. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Akurat nie do końca o to mi chodziło, ale wniosek ten sam Skoro taki wielokrotny zwycięzca do konkursu na roślinę roku ma wybrać jedno ze swoich zdjęć, to rzeczywiście z pozostałych miesięcy mogłaby wchodzić kolejna osoba z najwyższą ilością głosów. I tym samym odpada też problem zgarnięcia całego podium przez jedną osobę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Myślę że tak będzie najlepiej , ale wszystko jest jeszcze do przemyślenia , tak więc jak ktoś będzie miał jeszcze jakieś sugestie to proszę pisać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 "Drugi, ciągle drugi. Z matmy drugi, z zielnika drugi, z wuefu drugi. Nawet jak byłem pierwszy to czułem się jak drugi. I tak .... aż do .........." Na razie chyba sobie daruje konkursy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Nie nie nie , trzeba próbować Zawsze szansa jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 A ja tam chcę podziękować wszystkim osobom, które głosowały na mojego chwasta W końcu to już drugi raz pod rząd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Aby umożliwić uzyskanie miano zwycięzcy większej liczbie uczestników zmieniono punkt 15 regulaminu na: 15. Zwycięzca konkursu "roślina miesiąca" automatycznie zostaje zakwalifikowany do konkursu "roślina roku" i traci prawo do dalszych startów w kolejnych konkursach miesięcznych (w danym cyklu rocznym). Osoba taka zachowuje prawo do startu w innych konkursach fotograficznych.* * - W obecnej edycji jeden z uczestników ma na koncie trzy zwycięstwa w cyklu rocznym konkursu. Wynika to z faktu wprowadzenia regulaminowego ograniczenia wielokrotnych zwycięstw od edycji majowej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Jeden użytkownik złamał pkt regulaminu(12. Udział w konkursie i głosowaniu mogą brać tylko osoby które posiadają konto od ponad miesiąca.) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Luczek - dosłownie kocham takich "społeczników" jak Ty ; ) Sprawa została już wyjaśniona. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 (edytowane) Spoko Ale nie jesteś jedyną osobą Edytowane 8 Lipca 2010 przez luczek95 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Dziękuję wszystkim, którzy oddali głos na moją fotkę. Wygrana cieszy tym bardziej, że zdjęcie Josyna jest bardzo dobre (miałbym dylemat na które głosować ). Dzięki raz jeszcze! P.S. W związku z piętnastym punktem regulaminu proszę o usunięcie mojego zdjęcia z konkursu wrześniowego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 P.S. W związku z piętnastym punktem regulaminu proszę o usunięcie mojego zdjęcia z konkursu wrześniowego. Nie trzeba. Zdjęcie po prostu nie będzie dopuszczone do głosowania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Witam Ponieważ ostatni tytuł roku zoobowiązuje dodaję myślę ciekawą roślinkę do konkursu na grudzień - enjoy. Mam sprawę do administratora, o ile dobrze pamiętam w październiku miała być nagroda ufundowana przez sponsora, jako wygrany nic nie otrzymałem, a skoro są pewne prawa to proszę dotrzymać słowa, przy czym prosze wysłać te wygrane rośliny do osoby która zajmie ostatnie miejsce w konkursie grudniowym - to tak na zachętę i starania dla tych co dopiero zaczynają i są dumni ze swoich okazów. Pozdrawiam Marek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi