Skocz do zawartości

Komentarze, Opinie Pytania Do Konkursu "roślina Miesiąca"

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co widzę, z regulaminu wypadł zakaz startów dla podwójnego zwycięzcy konkursów comiesięcznych. Może się więc tak zdarzyć, że dwa lub więcej zdjęć jednej osoby weźmie udział w konkursie na roślinę roku, a co za tym idzie jedna osoba może zgarnąć całe podium dla siebie ;)

Może dodać zapis, że w takim przypadku na podium staje tylko jedno, wyżej ocenione zdjęcie, a kolejne miejsce przypada następnej osobie?

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tak dobrze zauważyłeś , odpowiadam na pytanie : myślę żeby zrobić w najbliższym czasie oddzielny regulamin na roślinę roku gdzie wszystko to będzie :)

Z tą tylko różnicą , że jak użytkownik wygra kilka razy to później nie będzie przechodziło zdjęcie które wyżej zostało ocenione tylko te które wybierze zwycięzca :) Druga część Twojej propozycji żeby przechodziła w takiej sytuacji osoba na"drugim miejscu" : myślałem o tym samym i chyba nie będzie żadnych zastrzeżeń do tego :)

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat nie do końca o to mi chodziło, ale wniosek ten sam ;) Skoro taki wielokrotny zwycięzca do konkursu na roślinę roku ma wybrać jedno ze swoich zdjęć, to rzeczywiście z pozostałych miesięcy mogłaby wchodzić kolejna osoba z najwyższą ilością głosów. I tym samym odpada też problem zgarnięcia całego podium przez jedną osobę.

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 months later...

"Drugi, ciągle drugi. Z matmy drugi, z zielnika drugi, z wuefu drugi. Nawet jak byłem pierwszy to czułem się jak drugi. I tak .... aż do .........." :dash1:

Na razie chyba sobie daruje konkursy ;)

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 months later...

Aby umożliwić uzyskanie miano zwycięzcy większej liczbie uczestników zmieniono punkt 15 regulaminu na:

Cytat
15. Zwycięzca konkursu "roślina miesiąca" automatycznie zostaje zakwalifikowany do konkursu "roślina roku" i traci prawo do dalszych startów w kolejnych konkursach miesięcznych (w danym cyklu rocznym). Osoba taka zachowuje prawo do startu w innych konkursach fotograficznych.*

* - W obecnej edycji jeden z uczestników ma na koncie trzy zwycięstwa w cyklu rocznym konkursu. Wynika to z faktu wprowadzenia regulaminowego ograniczenia wielokrotnych zwycięstw od edycji majowej.

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 months later...
  • 2 months later...

Dziękuję wszystkim, którzy oddali głos na moją fotkę. :) Wygrana cieszy tym bardziej, że zdjęcie Josyna jest bardzo dobre (miałbym dylemat na które głosować ;)). Dzięki raz jeszcze!

P.S. W związku z piętnastym punktem regulaminu proszę o usunięcie mojego zdjęcia z konkursu wrześniowego.

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 months later...

Witam

Ponieważ ostatni tytuł roku zoobowiązuje dodaję myślę ciekawą roślinkę do konkursu na grudzień - enjoy.

Mam sprawę do administratora, o ile dobrze pamiętam w październiku miała być nagroda ufundowana przez sponsora, jako wygrany nic nie otrzymałem, a skoro są pewne prawa to proszę dotrzymać słowa, przy czym prosze wysłać te wygrane rośliny do osoby która zajmie ostatnie miejsce w konkursie grudniowym - to tak na zachętę i starania dla tych co dopiero zaczynają i są dumni ze swoich okazów.

Pozdrawiam

Marek

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.