Skocz do zawartości

Komentarze, Opinie Pytania Do Konkursu "roślina Miesiąca"

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ponieważ ostatni tytuł roku zoobowiązuje dodaję myślę ciekawą roślinkę do konkursu na grudzień - enjoy.

Roślina października - zwycięzca: Gonzoblade

Punkt 15 regulaminu:

15. Zwycięzca konkursu "roślina miesiąca" automatycznie zostaje zakwalifikowany do konkursu "roślina roku" i traci prawo do dalszych startów w kolejnych konkursach miesięcznych (w danym cyklu rocznym). Osoba taka zachowuje prawo do startu w innych konkursach fotograficznych.*

Z tego powodu wystawione zdjęcie do konkursu grudniowego zostanie odrzucone. Od razu uprzedzam zapytanie dotyczące użytkownika Jaras mające w tym roku trzy zwycięstwa. Sytuacja wynikła z niedoskonałości regulaminu i spóźnionej reakcji administracji (winę mogę wziąć na siebie). Regulamin został poprawiony o ile się nie mylę się marcu/kwietniu. Takie zmiany dopuszcza punkt 16. "Regulamin obowiązuje od dnia jego opublikowania i może być zmieniony". Do konkursu rocznego dopuszczone zostanie tylko jedno zdjęcie użytkownika Jaras.

Mam sprawę do administratora, o ile dobrze pamiętam w październiku miała być nagroda ufundowana przez sponsora, jako wygrany nic nie otrzymałem, a skoro są pewne prawa to proszę dotrzymać słowa...

Sponsor powinien skontaktować się sam ze zwycięzcą. Jeśli tak się nie stało to tylko przypadek (nie celowe działanie). Jedyne co mogę zrobić to przeprosić za zaistniałą sytuację (sam mam ostatnio utrudniony kontakt z firmą).

przy czym proszę wysłać te wygrane rośliny do osoby która zajmie ostatnie miejsce w konkursie grudniowym - to tak na zachętę i starania dla tych co dopiero zaczynają i są dumni ze swoich okazów

Tutaj może być problem. Często jest kilka osób "na ostatnim miejscu" z ta samą punktacją. Umówimy się, że wskażesz osobę z ostatniego miejsca z konkursu grudniowego na którego scedujesz nagrodę. W przypadku trudności z przekazaniem roślin przez firmę "Wild Nature" przekażę coś od siebie.

I jeszcze prośba już do wszystkich użytkowników forum.

Jeśli są jakieś problemy piszcie proszę PW. Wiele spraw będzie załatwionych szybciej (posty na forum czy SB mogę przeoczyć). Jeżeli zdarzy się, że nie odpowiem w rozsądnym czasie piszcie przypomnienie (przy takim natłoku spraw forumowych i zawodowych - ja tez normalnie pracuję i mam jeszcze obowiązki rodzinne - o wielu rzeczach nie pamiętam lub coś przeoczę).

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ok, dziękuję bardzo za wyjaśnienia, faktycznie regulamin się zmienił,

ok podam osobę do otrzymania nagrody,

prosze skasować mój post z wystawionym zdjeciem konkursowym w grudniu, rozumiem że mogę ją wystawić w styczniu,

dziekuję i pozdrawiam

Marek

Odnośnik do odpowiedzi

Użytkownik Jaras całkowicie rezygnuje z udziału w konkursie rocznym. Co za tym idzie nie zezwalam na publikację żadnego mojego zdjęcia w owym konkursie.

Dziękuję za uwagę.

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
najlepiej było by dodawanie fotografi o wysokiej rozdzielczości a nie 800px-600px

Niestety otwieranie tematu z pracami o wysokiej rozdzielczości to dwa problemy. Podstawowy to czas otwierania takiego tematu. Nie każdy ma łącze 10Mbit. Druga sprawa to pożeranie transferu. Jeśli jest taka potrzeba można pomyśleć o zwiększeniu limitu fotki np. do 1200px max dla każdego z boków. Tylko muszę mieć uzasadnienie takiej potrzeby.

Czy jedno to samo zdjęcie można zgłosić dwa lub więcej razy?

Nie rozumiem pytania.

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.