Marrom Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Witam Ponieważ ostatni tytuł roku zoobowiązuje dodaję myślę ciekawą roślinkę do konkursu na grudzień - enjoy. Roślina października - zwycięzca: Gonzoblade Punkt 15 regulaminu: 15. Zwycięzca konkursu "roślina miesiąca" automatycznie zostaje zakwalifikowany do konkursu "roślina roku" i traci prawo do dalszych startów w kolejnych konkursach miesięcznych (w danym cyklu rocznym). Osoba taka zachowuje prawo do startu w innych konkursach fotograficznych.* Z tego powodu wystawione zdjęcie do konkursu grudniowego zostanie odrzucone. Od razu uprzedzam zapytanie dotyczące użytkownika Jaras mające w tym roku trzy zwycięstwa. Sytuacja wynikła z niedoskonałości regulaminu i spóźnionej reakcji administracji (winę mogę wziąć na siebie). Regulamin został poprawiony o ile się nie mylę się marcu/kwietniu. Takie zmiany dopuszcza punkt 16. "Regulamin obowiązuje od dnia jego opublikowania i może być zmieniony". Do konkursu rocznego dopuszczone zostanie tylko jedno zdjęcie użytkownika Jaras. Mam sprawę do administratora, o ile dobrze pamiętam w październiku miała być nagroda ufundowana przez sponsora, jako wygrany nic nie otrzymałem, a skoro są pewne prawa to proszę dotrzymać słowa... Sponsor powinien skontaktować się sam ze zwycięzcą. Jeśli tak się nie stało to tylko przypadek (nie celowe działanie). Jedyne co mogę zrobić to przeprosić za zaistniałą sytuację (sam mam ostatnio utrudniony kontakt z firmą). przy czym proszę wysłać te wygrane rośliny do osoby która zajmie ostatnie miejsce w konkursie grudniowym - to tak na zachętę i starania dla tych co dopiero zaczynają i są dumni ze swoich okazów Tutaj może być problem. Często jest kilka osób "na ostatnim miejscu" z ta samą punktacją. Umówimy się, że wskażesz osobę z ostatniego miejsca z konkursu grudniowego na którego scedujesz nagrodę. W przypadku trudności z przekazaniem roślin przez firmę "Wild Nature" przekażę coś od siebie. I jeszcze prośba już do wszystkich użytkowników forum. Jeśli są jakieś problemy piszcie proszę PW. Wiele spraw będzie załatwionych szybciej (posty na forum czy SB mogę przeoczyć). Jeżeli zdarzy się, że nie odpowiem w rozsądnym czasie piszcie przypomnienie (przy takim natłoku spraw forumowych i zawodowych - ja tez normalnie pracuję i mam jeszcze obowiązki rodzinne - o wielu rzeczach nie pamiętam lub coś przeoczę). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 ok, dziękuję bardzo za wyjaśnienia, faktycznie regulamin się zmienił, ok podam osobę do otrzymania nagrody, prosze skasować mój post z wystawionym zdjeciem konkursowym w grudniu, rozumiem że mogę ją wystawić w styczniu, dziekuję i pozdrawiam Marek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 prosze skasować mój post z wystawionym zdjeciem konkursowym w grudniu, OK rozumiem że mogę ją wystawić w styczniu, Jak najbardziej. Zapraszamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Użytkownik Jaras całkowicie rezygnuje z udziału w konkursie rocznym. Co za tym idzie nie zezwalam na publikację żadnego mojego zdjęcia w owym konkursie. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Rezygnacja przyjęta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 A czy po dodaniu zdjęcia można zedytować posta i zamienić zdjęcie na inne (oczywiście do 15 dnia miesiąca)? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Z tego co wiem to do 15 można edytować i zmieniać zdjecie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Z tego co wiem to do 15 można edytować i zmieniać zdjecie. Acha, to fajnie Dzięki za info. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 najlepiej było by dodawanie fotografi o wysokiej rozdzielczości a nie 800px-600px Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albercik Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Czy jedno to samo zdjęcie można zgłosić dwa lub więcej razy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 najlepiej było by dodawanie fotografi o wysokiej rozdzielczości a nie 800px-600px Niestety otwieranie tematu z pracami o wysokiej rozdzielczości to dwa problemy. Podstawowy to czas otwierania takiego tematu. Nie każdy ma łącze 10Mbit. Druga sprawa to pożeranie transferu. Jeśli jest taka potrzeba można pomyśleć o zwiększeniu limitu fotki np. do 1200px max dla każdego z boków. Tylko muszę mieć uzasadnienie takiej potrzeby. Czy jedno to samo zdjęcie można zgłosić dwa lub więcej razy? Nie rozumiem pytania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorak98 Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Czy jedno to samo zdjęcie można zgłosić dwa lub więcej razy? Nie, jedno zdjęcie można zgłosić tylko raz w jednym konkursie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albercik Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Chodzi mi o to czy można wstawić jedno zdjęcie w konkursie w lutym a jak nie wygra to można zgłosić jeszcze raz to samo zdjęcie w marcu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorak98 Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 No to właśnie napisałam, że nie można. Jedno zdjęcie można zgłosić tylko jeden raz w jednym konkursie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albercik Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Aha. Tak mnie to zastanowiło bo ktoś w tym miesiącu zgłosił to samo zdjęcie co w lutym, w sumie nie doczytałem się w regulaminie żeby było to zakazane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi