bzyki Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 (edytowane) Mięsożery: Rosiczki: Drosera spatulata Drosera rotundifolia Drosera capensis alba Drosera capensis typical Drosera capensis all red D. intermedia 'Mt.Roraima' Tłustosze: Pinguicula x weser Pinguicula gigantea 'alba' Pinguicula laueana Pinguicula gypsicola x moctezumae Pinguicula El Mirador Pinguicula colimensis Pinguicula cyclosecta Kapturnice kapturnica purpurea ssp. purpurea kapturnica flava var. flava kapturnica x 'Juthatip Soper' kapturnica leucophylla lub jakiś jej mieszaniec kapturnica psittacina Cefalotus: cefalotus folicularis Muchołówki: mucholowka Low giant muchołówka Southwest Giant muchołówka red piranha muchołówka giant muchołówka Regular form muchołówka Sawtooth muchołówka fused tooth Dzbaneczniki: dzbanecznik x ventrata Nepenthes spectabilis 'Pangulubao' Darligtonie: darligtonia californica Heliamphory: Heliamphora minor 'Auyan tepui' Pływacze epifityczne: Utricularia calycifida Chcę kupić: Pinguicula lutea Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez bzyki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Fajna kolekcja oby tak dalej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Niestety strasznie słabo widać :/ trudno więc tym samym cokolwiek powiedzieć... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 18 Lutego 2007 Autor Share Napisano 18 Lutego 2007 wkońcu były robione z komórki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 na początek fajna lista no słabe foty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcio Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 fajna kolekcja... Ja jeszcze nie mam niczegom, ale bede zamawial tylko nie wiem czy teraz zamwic czy w marcu... nie czepiajcie sie fotek bo nie kazdy ma cyfrowke... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Muchołówka Red Dragon - Chyba najlepszy okaz w Twojej kolekcji ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mlody_Ajdza Napisano 24 Lutego 2007 Share Napisano 24 Lutego 2007 fajne rosliny ja tam nie nazekam wszystko dobrze widze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 24 Lutego 2007 Share Napisano 24 Lutego 2007 nie wiem po co rosliny na kubkach :| fajna lista ale zdjecia cienkie lepiej jak by nie byly robione pod swiatlo (sprobuj moze zrobic z oswietleniem od gory) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 24 Lutego 2007 Share Napisano 24 Lutego 2007 Bonsaii- rośliny są na wiaderkach, aby światło było bezpośrednie, bo nisko jest parapet. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 24 Lutego 2007 Share Napisano 24 Lutego 2007 parapet jest duzy wiec mozna porostawiac rosliny tak aby mialy duzo swiatla np mozna dac blizej krawedzi parapetu mniejsze doniczki ,wtedy swiatlo bedzie dochodzilo dobrze i nie bedzie utrudnione podlewanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 24 Lutego 2007 Autor Share Napisano 24 Lutego 2007 Bonsaii- rośliny są na wiaderkach, aby światło było bezpośrednie, bo nisko jest parapet. bonsaiii ma rację to sa kubki po jogurtach i doniczka a nie wiaderka ale że parapet jest niski to sie z toba zgodzę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 24 Lutego 2007 Share Napisano 24 Lutego 2007 Extra lista jak na początkującego P.Jedit Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 25 Lutego 2007 Autor Share Napisano 25 Lutego 2007 Dopiero się rozkręcam. Będzie więcej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 hmm.. moim zdaniem przydałyby sie zdjęcia pojedynczych roślin i jedno całości...ale ogólnie to całkiem nieżle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi