Shapi Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 Kupowałeś cefala w nepenti?? szczęściarzu.... Mój nie przeżył i zaliczył zgon już po tygodniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izydor(Szymon) Turek Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 Pokaźny zbiór... Oby tak dalej Powodzenia w hodowli, ale mimo wszystko mogłeś zrobić każdej roślince indywidualną fotke B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 26 Lutego 2007 Autor Share Napisano 26 Lutego 2007 Kupowałeś cefala w nepenti?? szczęściarzu.... Mój nie przeżył i zaliczył zgon już po tygodniu Pokaźny zbiór... Oby tak dalej Powodzenia w hodowli, ale mimo wszystko mogłeś zrobić każdej roślince indywidualną fotke B) Tak kupiłem w nepenti trzyma sie jak narazie miesiac. zrobie indywidualne fotki jak przydzie mi aparat za ok 1- 2tygodnia Narazie muszą wystarczyć te fotki z komórki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 Spoko kolekcja Fajne okazy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 Oby tak dalej kolekcja na pewno sie rozrosnie....jestem tego pewna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Mam przykra wiadomość do Ciebie. Ta mimoza jest taka jak moja czyli to najprawdopodobniej odmiana jedno roczna u mojej młode rosna Wiec radze Ci kup 2 i zapyl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mathev Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Kolekcja duża, ale czy ładna... Mam ładniejsze. ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilof23 Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 ładna kolekcja, podobał mi sie najbardziej red dragon, reszta też wporzo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andziej Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Kolekcja spora, troche małych roślinek, ale z czasem wszystko urośnie jak u mnie . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 6 Października 2007 Share Napisano 6 Października 2007 siwietna kolekcja D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Fajne, fajne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 5 Listopada 2007 Share Napisano 5 Listopada 2007 ZAMYKAM ten antyczny temat... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi