Lukasz_Nepenti Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Stew wyslal nam ostatnio 3 zdjecia z Tasmanii po swoim odkryciu nowej formy drosery arcturi. Obecnie jest w drodze do Azji w poszukiwaniu dzbanecznikow, okazow do zdjec do jego nowej publikacji. Dostalismy pozwolenie na podzielenie sie nimi z polskimi uzytkownikami forum, wiec oto one: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil666 Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 ładne>>>>> bardzo podoba mi się drugie zdjęcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Wszystkie wyglądają trochę jakby zaczynały gnić, ale może one mają tak wyglądać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 ja chce ta rosiczke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Bardzo ładne tylko na "giant" nie wygladają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Mi sie bardzo podobają , ładnie sie z mchem dobrały Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Kurcze kto pozwolił wżucać fotki z mojego ogródka na forum????? ( żarciq) zdjęcia spox ......roslinki bardzo ladne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Ładnie wygladają podobaja sie mi. Kupiłbum sobie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Bardzo sympatyczna roślinka. Druga fota jak stopklatka z kreskówki. śliczne miejsce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmandi Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 też bym chciał pooglądać owadożerki w naturze jak Steward McPherson :: piękne roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leoni Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 piękne widoki ładne roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Dokładnie drugie zdjęcie jak z bajki. A swoją drogą to ciekawe ile jeszcze tych roślin nie jest odkrytych ... a o ilu możemy wogule się nie dowiedzieć ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 śliczne przy tym strumyczku :wub: :wub: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek102 Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 fajnie to wygłąda jak owadorzery rosną na wolności Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 17 Lutego 2007 Autor Share Napisano 17 Lutego 2007 od mniej wiecej 2 lat sa prowadzone badania na "owadozernosc" u kilku storczykow z ameryki poludniowej. A ile jeszcze gatunkow nie odkryto... byc moze to sie nigdy nie skonczy dzieki ewolucji i kreowaniu przez nia nowych. Poszukiwania nie sa prowadzone na wielka skale, wiec tym bardziej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi