Cryptococcus neoformans Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 Właśnie kiepsko są wybarwione :/ (popatrz na montanę). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Bardzo ładne roślinki widac że mają dużo światła (wybarwione są) fotki tez super noo kolega chyba nie widzial wybarwionych roslin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil666 Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 no bo bardzo ładnie wybarwionych roślin to ja nie widziałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 fajne roślinki cześć roślin taka sama jak moja a mianowicie: muchołówka red piranha -II- sawoth muchołówka regural form Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 fajne roślinki cześć roślin taka sama jak moja a mianowicie: muchołówka red piranha -II- sawoth muchołówka regural form Red piranha? Gdzie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 23 Lutego 2007 Autor Share Napisano 23 Lutego 2007 Jeszcze kwiatuszek... Groźna, dwucentymetrowa "All red"... ...czycha na swoją ofiarę "Sawtooth" (równie olbrzymia co poprzedniczka)... Z krwiście wybarwinymi pułapkami... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 No no no zdjęcia niczego sobie widze ,że się nieźle rozkręcasz z owadożerami:-) Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angatti_Reef Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Piękne zdjecia pogratulować rozwijającej się kolekcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 23 Lutego 2007 Autor Share Napisano 23 Lutego 2007 A teraz czas na Drosera... Alusie Smaczny żuczek Affinis "Namibia" W pełnej okazałości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 To się bardziej niż podoba!!aż kopara opada piękne!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 23 Lutego 2007 Autor Share Napisano 23 Lutego 2007 Venusta Dielsiana Montana Capensis "Alba" Na razie tyle. Mam nadzieję, że wam się podba PS. Strasznie denerwująca jest blokada pozwalająca na dodanie jedynie 10 grafik w poście.... Wrrr... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Czy mogę użyć twoich zdjęć na pracę na informatykę?? Oczywiście zaznaczę, że to twoje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 27 Lutego 2007 Autor Share Napisano 27 Lutego 2007 Wpadłem na pomysł udokumentowania fotograficznego rozwoju pędu kwiatowego mojej D. montany. 21.02.2007 27.02.2007 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 prawdopodobnie nie jest to montana ssp. montana tylko montana ssp. tomentosa. widac ze 'hairy scapes' czy teoj egzemplarz wypuszcza coraz krotsze liscie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 montana wlasnie nie jest tak czerwona i nie ma owlosionego pedu kwiatowego, ale jeszcze to sprawdzamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi