GrzegorzP.J Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 no wlasnie - moja jest ok 15 cm pod 4x 18W i nie jest czerwona, podczas gdy inne rosiczki maja ladny czerwony kolor. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 14 Marca 2007 Share Napisano 14 Marca 2007 prosze o fotki 19) Sarracenia leucophylla Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 14 Marca 2007 Autor Share Napisano 14 Marca 2007 Obawiam się, że nie ma na razie co oglądać. Ale jeśli nalegasz.... Saracenka trafiła do mnie w opłakanym stanie 11 lutego. Stan był na tyle nie ciekawy, że nie jestem pewien do końca czy jest to czysta leucophylla. Na razie tyle udało się jej poprawić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Trzymam kciuki ,że juz na lato bedzie śliczna bialutka. Nie jest tak źle z nia moja 1 jest w gorszym stanie i żyje (mam nadzieje ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cryptococcus neoformans Napisano 24 Marca 2008 Autor Share Napisano 24 Marca 2008 Wygrzebane z lamusa Coccicaulis klon 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi