Dorian Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Piękne rośliny, naprawde piękne:) a mam pytanie gdzie kupileś ta taką mini szklarnie co jest w pierwszym poscie ostatnie zdjęcie. Co czymasz w niej male sadzonki??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 Piękne rośliny, naprawde piękne:) a mam pytanie gdzie kupileś ta taką mini szklarnie co jest w pierwszym poscie ostatnie zdjęcie. Co czymasz w niej male sadzonki??? Jeżeli chodzi o te szklarenke ztyłu chyba widziałem na allegro za 13.zl wpisz miniszklarenka na allegro i chyba znajdzie ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Dzięki. Znalazłem:) Są po 13.50 na allegro. Edytowane 8 Stycznia 2008 przez Dorian Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-kr Napisano 11 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2008 Niestety Twoja ventricosa x ovata nie jest tą krzyżówką. Więc jaki to gatunek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Musze przyznac,że dzbaneczniki fantastycznie wyrosły i potworzyły piekne dzbanki oby tak dalej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vivaldi_V1 Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 a jak Ty podlewasz te roślinki w tych kielichach??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Rośliny w kielichach i kulach podlewa sie najczęściej lejąc wodę po ściankach, ewentualnie rurka i lejkem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi