mateusz-turek Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 O to moja skromna na początek hodowla ale już we wtorek będę miał dwie nowe roślinki . Na razie to tylko te D. spatulata D. capensis D. aliciae Tutaj widać jak złapała muchę Drosera capensis 'broad leaf' I jak wam sie podoba moja kolekcja na początek he Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Wychodowałeś te rosliny z nasion ?? Wyglądają bardzo ładnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Jak na początek to optymalne gatunki Napewno z czasem sie bedzie rozrastac powodzenia w hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz-turek Napisano 18 Lutego 2007 Autor Share Napisano 18 Lutego 2007 NIE kupiłem je malutkie w nepenti troszkę urosły ale i tak są małe . shnikers24- dzięki w marcu zamierzam kupić sobie muchołówkę i coś jeszcze bo podobno maja być nowe dostawy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil666 Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 ładna kolekcjia ja zaczynałem od CApensis i aliciae ale ty je masz. Mam nadzieje że powiększysz swoją Hodowle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śmiechu Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Roślinki bardzo ładne Też planuje kupić Aliciae... Zamów sobie jeszcze muchołówkę i tłustosza Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 jestem za, dokup sobie w przyszłości inne rośliny miesożerne np muchołowke ale roslinki super Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Spoko roślinki jak na początek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz-turek Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 Spoko roślinki jak na początek A ty tez początkujący co tam masz ciekawego :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciowy Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 no coz.. ladnie.. ja narazie mam mniej ale w caigu 2 tygodni moja kolekcja sie znacznie zwiekszy.. powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinOl Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 witam roslinki sa bardzo ladne pozdraiwm zycze powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Roslinki masz BARDZO ładne DUZO SUKCESÓW Tez jestem poczatkującym hodowcą M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 śliczne maluchy powodzenia wytresuj je dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz-turek Napisano 27 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) I tu już nie maleństwa Drosera capensis 'alba' Drosera nidiformis Drosera capensis 'broad leaf' Drosera spatulata Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez mateusz-turek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żmija Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 spoko chciałbym zeby moje siewki były juz taki:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi