Heimdall Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Witam! Wpadłem z Riv na pomysł zorganizowanie spotkaniaw SCC (Silesia City Center), w Katowicach. Będziemy tam, więc może jak ktoś miałby czas, wpadłby do nas W razie jakichkolwiek pytan (np. dojazd) pisać do mnie na gg: 4066735. W planach między innymi: McDonald`s, KFC, Empik i dużo innych sklepów :: Kto się zgłosi, zostanie dopisany do listy. 23 luty 2007 (piątek) 15:00 - ok. 18:00 Silesia City Center Lista osób, które będą: *Heimdall *Riv + Arek *MarcinOl *Kuba *nativ (niepewny, może dojedzie później) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinOl Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 witam Bede na 100% pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 W sumie to Heimdalla pomysł a ja go poparłam Kto moze niech wpada, ostatnio było skromnie (4osoby) ale bardzo fajnie Kto ma problem z dojazdem pisać też do mnie jakby Heimdalla nie było. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Ja wpadam xD bo i tak nie mam co robic wiec z miłą chęcią. Kolejny dzień tygodnia zaplaowany ;] 15-18 hmm... chyba jak dla mnie troszke późno ;/ bo gorzej z powrotem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nativ Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 bede dla was wszystko :* heheeh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 20 Lutego 2007 Autor Share Napisano 20 Lutego 2007 No to już full wypasik ale ze mnie organizator kto jeszcze? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 ale ze mnie organizator Pfff.. to poprzednie dzieki mnie było ale doszło do skutku. No kto jeszcze sie pisze ?? Bo czasu mało.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Lutego 2007 Autor Share Napisano 23 Lutego 2007 Jak mówimy tak robimy: <- organizatorzy Ja i Riv <- Ja i Arek, lepiej nas razemnie spotkać bo to mieszanka wybuchowa :: <- Riv i Arek <- Ja i MarcinOl <- Kuba, nie bez powodu zwany przez nas "kubkiem" Było fajnie, 15:00 do 17:15 w SCC, jak w planach + wymiana nasionami, roślinkami i doświadczeniem Pozdrawiam i zapraszam na następne spotkanie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Bardzo sympatyczne fizjonomie na tych zdjeciach. Mam nadzieje (Heimdall - to do Ciebie!), że nie tylko na pokaz... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Hahaha.... Fajnie było, jak zawsze Tylko Heimdalla faktycznie samego nie można z Arkiem zostawiać I na pewno nie ostatnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 super foty moze nastepnym razem jak sie zorganizujecie to tez sie wybiore Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinOl Napisano 24 Lutego 2007 Share Napisano 24 Lutego 2007 witam spotkanie bylo git hihihihi poznac nowych ludzi pozdrawiam i zapraszam innych trzymajcie sie cieplo bo umnie mroz jak byk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 24 Lutego 2007 Share Napisano 24 Lutego 2007 Pytałeś o moją zgode Dobra masz ją Bardzo śmieszne... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi