Redi Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 (edytowane) Troszkę późno za to się wziąłem... na ale trudno... Opis: narysowałem (chociaż nie wiem czy rzeczywiście takie dzbaneczniki istnieją) tak jak napisali na wikipedi, "pnący się półkrzew" nie wiem czy dobrze ale trudno na moim rysunku roślina jest owinięta na gałęzi drzewa, ma ona 4 dzbanki, (2 małe i 2 Duże z 2 profili) Nie wiem czy dobrze ale mam nadzieje ze przynajmniej niektórzy docenią jak się starałem PS: Przepraszam jednak za złą jakość mojego rysunku, ale niestety nie posiadam dobrego sprzętu do skanowania. http://republika.pl/puszeq2/SKAN2.jpg Edytowane 31 Marca 2007 przez Redi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Skoczylas Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 To coś ma być w założeniu n. hamata Przyznam, że mi nie wyszło tak jak to sobie wyobrażałem :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gepard Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 (edytowane) olowek,NEPENTHES HAMATA, a4 przykro ze tak pozno... potknelam sie biegnac do skanera (serio) ;p Edytowane 31 Marca 2007 przez gepard Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość taetes Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 cienkopis i olowek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wstretnyrobal Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 Przepraszam tak późno to wynika niestety z mojej niezdarności i niezauważenia szczegółów no cóż ale co mi tam fajnie było porysować ... Pozdrowienia dla wszystkich biorących udział pozdrowienia i Powodzenia A to co zrobiłam jest ołówkiem robione i moją ręką A to co stworzyłam to pinguicula planifolia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi