Skocz do zawartości

Komentarze, Opinie Pytania Do Konkursu "rysunek"

Rekomendowane odpowiedzi

rozmawiałem z Łukaszem na gg o ps-ie i mówi ze może troche być ;)

Yoshi - ale wg.mnie za dużo masz ps-a

ja raczej nie będe na ten temat rozmawiał, photoshopa używam codziennie po 8 godzin w pracy do rysowania i malowania, w regulaminie zabawy było napisane iż praca może być wykonana w photoshopie przy użyciu tabletu, TO JEST PRACA MALOWANA W FOTOSZOPIE nie nakładam sobie efekcików i bzdetów ale po prostu maluje to przy pomocy tabletu, pierwotnie chciałem wykonać prace tylko i wyłącznie w psie jednak z braku czasu szkic zrobiłem tradycyjnami mediami, jednak cieniuje to w fotoszopie, jeśli jest to sprzeczne w jakikolwiek sposób z regulaminem po prostu proponuje usunąć mojąprace i tyle...

tyle powiem na ten temat i napisze jeszcze czemu używa się tabletu do pracy przy rysowaniu i malowaniu - po prostu skraca on czas pracy - ale podkreśle iż niczego za mnie nie zrobi sam, jeśli nie potrafi się normalnie niczego narysować to posiadanie tabletu niestety nie da nam umiejętności...

pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...

Hej,

Czy następna edycja (lipiec-sierpień) będzie już w kolorze? Czy dalej cz-b?

Myślę, że więcej osób wzięłoby udział w konkursie, gdy prace można by wykonać przy użyciu kolorowych technik plastycznych np. olej na płótnie/desce, tempera, farby plakatowe, akwarele, akryl czy kredki, pisaki, pastele. Może nawet grafika komputerowa.

Edytowane przez BartoszT
Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Witamy w lipcu ;) moze nareszcie kapturnica?

moze tak

Heliamfora

Sarracenia

Pływacz lądowy

:)

Jakbyś nie zauważył konkurs najwyraźniej zakończył się fiaskiem.

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...

Ja chce konkurs ja chce konkurs!!!! nie wysłałam swej pracy bo niestety czasu mało miałam bo semestr się kończył i wszyscy coś od mnie chcieli. :( nie będzie już? A ja tak lubię rysować :( dlaczego..... :( świat jest okrutny. Idę coś zjeść żeby się zrelaksować :P .

I chcę postulować o następny bo fajny jest taki konkurs.

Można po rywalizować sobie z innymi, porysować i się pobawić a potem głosować...

Przy okazji pouczyć roślinek ich morfologi i takie tam.

pozdrawiam

:P

Odnośnik do odpowiedzi

ja zajołem 2 miejsce w konkursie i nic nie dostałe. I chyba konkurs nie będzie już przeprowadzony tak jak ulka napisała zakończył się on fiaskiem :(

Może w następnych miesiacach będzie ten konkurs . Ja bardzo bym chciał . Ale bardziej podobał mi się konkurs na roślinkę miesiąca czyli robiło się fotki dodawało o potem użytkownicy forum wybierali najlepsze foto

Odnośnik do odpowiedzi

• 8 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.